Κύπρος

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Κύπρο

 

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές σκόραραν για τα παιδιά. Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου από την Kition Ocean Holdings

 Στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο μας, η Kition Ocean Holdings Ltd στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, στο οποίο συμμετείχαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Λευκωσίας, της ΑΕΚ Λάρνακας και της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν θέαμα και γκολ, ενώ οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές σκόραραν για ένα ιερό σκοπό, καθώς τα έσοδα από τον αγώνα διατέθηκαν για στήριξη των ιδρυμάτων «Ηλιαχτίδα Ζωής», «Δικαίωμα Ελπίδας» και του «Ειδικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου».

 

 

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα, και τελούσε υπό την αιγίδα του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΑμεΑ, του Υπουργείου Εργασίας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε εκ μέρους του Υπουργείου Εργασίας η Λειτουργός Κοινωνικής Ενσωμάτωσης, κα Μαρία Αβραάμ.

 

 

Με την ευκαιρία αυτή, η Kition Ocean Holdings Ltd θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση