Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το άλμπουμ των APOLIA με τίτλο «Κόρα»

APOLIA album «Κόρα» (Ιούνιος 2021, Spider Music)

Η τελευταία κυκλοφορία των APOLIA είναι το άλμπουμ «Κόρα» (Spider Music). Μετρώντας 13 χρόνια ζωής, το «Κόρα» είναι το τέταρτο άλμπουμ τους και περιέχει 9 τραγούδια.

Οι APOLIA αποτυπώνουν στο «Κόρα» την εμπειρία τους και την συνοχή τους παρουσιάζοντας μας χαρακτηριστικά δείγματα Ελληνικού Rock έτσι όπως τα γνωρίσαμε και τα αγαπήσαμε.

Απλοί και ξεκάθαροι όπως είναι το Rock στην πρωτογενή του μορφή δημιούργησαν 9 τραγούδια προσεγμένα σε όλους τους τομείς τους, μουσική, στίχο, παραγωγή, σημάδια μουσικής ωρίμανσης της μπάντας που δείχνει με τον χρόνο να γίνεται καλύτερη.

Αν χρειάζεται να μπούμε στην διαδικασία να προτείνουμε κάποια τραγούδια, θα λέγαμε τα “Άβυσσος”,  “Κάθε Φορά Που Φεύγω”, “Βασίλισσα”, χωρίς αυτό να σημαίνει και κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς όλα τα τραγούδια έχουν τον δικό τους λόγο ύπαρξης στο άλμπουμ. Εξάλλου η εποχή των b-sides τραγουδιών έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Το καλύτερο άλμπουμ των APOLIA σίγουρα δίνει ώθηση στη κλασσική Ελληνική Rock μουσική που εδώ και αρκετά χρόνια «ταλαιπωρείται» από διαφόρων ειδών αναμίξεις και προσμίξεις αμφισβητούμενου αποτελέσματος.

Κατά την γνώμη μας το άλμπουμ είναι ιδανικό για να γνωρίσουν οι μη μυημένοι στην αυθεντική Ελληνική Rock μουσική και για τους πιο παλαιότερους να προσθέσουν ένα ακόμα αξιόλογο άλμπουμ στην δισκοθήκη τους.

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

Άλμπουμ «Κόρα» – Ακούστε το άλμπουμ εδώ

https://youtube.com/playlist?list=PLH1B8yetNDimRH_hpTJqqTl2Uoq0z0j0q