Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το νέο τραγούδι του Αλέξανδρου Θεοδωρή με τίτλο “Είσαι αέρας”

Η Spider Music σας παρουσιάζει το νέο τραγούδι του Αλέξανδρου Θεοδωρή  με τον τίτλο “Είσαι αέρας”, σε στίχους του Νικόλα Κολοκοτρώνη και μουσική του Αλέξανδρου Θεοδωρή και του Γιώργου Γιαννικόπουλου.

Μάλιστα η ενορχήστρωση, η μίξη και το mastering αποτέλεσαν ευθύνη του Γιώργου Γιαννικόπουλου από τα Orange Studios με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό και να δίνει στο τραγούδι τη δομή που πρόκειται να σε κερδίσει!

Είναι 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα αψεγάδιαστου τραγουδιού, που μπαίνει στην φαρέτρα του Αλέξανδρου Θεοδωρή, ο οποίος είναι γνωστός σε όλους μας από το συγκρότημα ΟΜΝΙΑ, αλλά και από τα αρκετά προσωπικά singles που έχουν κυκλοφορήσει από την Spider Music την τελευταία διετία, ενώ αυτήν την εποχή βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει ένα ακόμη single που θα κυκλοφορήσει σύντομα!

Όσον αφορά το νέο του single “Είσαι αέρας”, ο Αλέξανδρος Θεοδωρής έρχεται να μας καταπλήξει μέ ένα κομμάτι που παρουσιάζει τόνους μπαλάντας και ροκ στοιχεία, τα οποία είναι όμορφα συνδεδεμένα και άρτια δομημένα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία ατμόσφαιρα από γλυκές μελωδίες αλλά άγριας ομορφιάς ερμηνείες. Πραγματικά σε ταξιδεύει και με τον ρομαντισμό που προβάλλει σε σαγηνεύει, ενώ σε κάνει να το αγαπήσεις μέσα από τα μουσικά ερεθίσματα που σου δημιουργεί τα οποία σε κάνουν ανα στιγμές να ανατριχιάζεις! Αξίζει ειλικρινά συγχαρητήρια για τα μουσικά στοιχεία του κομματιού που δείχνουν το ποιόν του Θεοδωρή.

Όπως συγχαρητήρια αξίζει και για τη φωνή του! Με τη μοναδική του χροιά και το πολύ όμορφο ηχόχρωμα που έχει επιλέξει για να ντύσει αυτό το κομμάτι, ο Αλέξανδρος Θεοδωρής έχει καταφέρει να το απογειώσει. Στο τραγούδι “Είσαι αέρας” είναι πραγματικά εκπληκτικός! Έχει πάθος, έχει συλλάβει σωστά το όλο ύφος και έχει μεταμορφωθεί σε έναν μουσικό επαγγελματία ο οποίος εμφανίζεται στη φωνή του πιο ώριμος από ποτέ! Ίσως και η καλύτερη ερμηνεία του σε προσωπικό επίπεδο!

Το τραγούδι “Είσαι αέρας” που κυκλοφόρησε ο Αλέξανδρος Θεοδωρής μέσω της Spider Music είναι μία σύνθεση που πρέπει οπωσδήποτε να ακούσετε! Θα σας γεμίσει συναισθήματα, θα σας κάνει να ταξιδέψετε και εν τέλει να το λιώσετε, καθώς μία φορά δεν είναι αρκετή για μία κυκλοφορία σαν και αυτή!

Μπράβο Αλέξανδρε Θεοδωρή! Αναμένουμε με μεγάλη λαχτάρα και το νέο σου single!

ttps://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

Αλέξανδρος Θεοδωρής | Είσαι αέρας | Official Audio Release©

https://www.youtube.com/watch?v=hNVKdcoKT_w