Αυστρία Παροικιακά Νέα

3ο Μουσικό Φεστιβάλ EUNIC “Multilateralism at work in Vienna”

 

Τo EUNIC Αυστρίας διοργανώνει το τρίτο του μουσικό φεστιβάλ από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2020, το οποίο αποτελείται από τρεις μουσικές εκδηλώσεις στους χώρους τριών ευρωπαϊκών πολιτιστικών ιδρυμάτων. Αυτή τη φορά, το φεστιβάλ μας έχει ως θεματικό άξονα την πολυμερή συνεργασία στη Βιέννη („Multilateralism at Work in Vienna“). Με την ευκαιρία της 75ης  επετείου από την ίδρυση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, το EUNIC Aυστρίας επιθυμεί να υπογραμμίσει τον σημαντικό ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως υπερασπιστή μίας βασισμένης σε κανόνες, αποτελεσματικής πολυμερούς συνεργασίας μεταξύ των κρατών.

 

 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση των κανόνων κατά της εξάπλωσης της κορωνοϊού. Η δήλωση είναι υποχρεωτική.

Σημειωτέον ότι για την εκδήλωση στις 30/09/2020 στο Ιταλικό Πολιτιστικό Ίδρυμα, όπου υπάρχει και κυπριακή συμμετοχή, είναι απαραίτητη η δήλωση μέχρι τις 24/09 με oνοματεπώνυμο, ημέιλ και αριθμό τηλεφώνου στην διεύθυνση eventi.iicvienna@esteri.it  . Με τη δήλωση για την εκδήλωση στις 30/09 πρέπει να αναφέρετε ποια(-ες) από τις τρεις συναυλίες επιθυμείτε να επισκεφθείτε.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Για όσους δεν δύνανται να το παρακολουθήσουν από κοντά, το φεστιβάλ θα μεταδοθεί επίσης με live-streaming μέσω ιστοσελίδας της Αντιπροσωπείας της ΕΕ σε διεθνείς οργανισμούς στη Βιέννη καθώς και μέσω των σελίδων της Αντιπροσωπείας (European Union at the International Organizations in Vienna) και του EUNIC Austria στο Facebook.

Το EUNIC (EU National Institutes for Culture) είναι ένα δίκτυο Εθνικών Πολιτιστικών Ιδρυμάτων και Υπουργείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ιδρύθηκε το 2006. Μέσα από συνεργασίες στους τομείς της Τέχνης, της γλωσσικής ποικiλομορφίας και του διαπολιτισμικού διαλόγου, το EUNIC έχει ως στόχους να ενισχύσει την ορατότητα της πολιτιστικής ποικιλομορφίας, να προωθήσει τη συνοχή της ΕΕ καθώς και να μεταδώσει της ευρωπαϊκές αξίες.

 

 

Αφήστε μια απάντηση