Παροικιακά Νέα

“ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ” από το Κυπριακό Πολιτιστικό Κέντρο Βιέννης

 

Αγαπητά Μέλη του Κυπριακού Πολιτιστικού Κέντρου στην Βιέννη και Φίλοι της Κύπρου!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το “Κυπριακό Πολιτιστικό Κέντρο στην Βιέννη”, και το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, διοργανώνουν την θεσμική, “ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ“, την Κυριακή 13η Μαρτίου 2022, στις 7.30 μ.μ. στην BRAHMS-SAAL του MUSIKVEREIN.

Λαμβάνουν μέρος οι καλλιτέχνες, Αντώνης Κορωναίος,Sera Gösch, Κύρος Πατσαλίδης, Ζώη Νικολαΐδου, Έλσα Γιαννουλίδου, Γιούλη Καραγκούνη, Κατερίνα Κουρή, Κωνσταντίνα Νικολάου, Έλλα Καλλίδη, κλιμάκιο της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων της Κύπρου, η Χορωδία του Μουσικού Λυκείου Πάφου, με διεύθυνση χορωδίας Ελένης Κυπριανού και διεύθυνση ορχήστρας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Σ.Ο.Ν.Κ. Δρ Γιώργος Κουντούρης.

 

 

Θα παρουσιαστούν δημοφιλή αποσπάσματα από έργα των Στράους, Λεχάρ, Σαρασάτε, Κάλμαν, Λεονγκαβάλλο, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Σαμάρα, Χριστοδουλίδη, Μιχαηλίδη, Λυμπουρίδη, Γιαννάκου, και κυπριακά τραγούδια, σε νέα ενορχήστρωση.

Τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκαν, η Βίκυ Στυλιανού και ο Ντίνος Γιωργούντζος.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Δρ. Πρόδρομου Προδρόμου.

Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης είναι το Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η είσοδος θα γίνεται με ελάχιστη οικονομική συνεισφορά για την εκδήλωση € 30, €25 και για φοιτητές € 10. Για κράτηση θέσεων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μέχρι την

Παρασκευή 11η Μαρτίου 2022 στο τηλέφωνο: 0676-6153604 και στο email: kyrosopera@hotmail.com .

Πληροφορίες: www.musikverein.at

Θα χαρούμε πολύ εάν μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

 

Πρόεδρος                                                                   Γραμματέας

Κύρος Πατσαλίδης                                                Δρ. Κατερίνα Κουρή

Αφήστε μια απάντηση