Μουσική Παροικιακά Νέα Πολιτισμικά Συνεντεύξεις

Ο διεθνής Έλληνας μουσικός Γιώργος Φακανάς στο HR 

 

Στην  πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ , φιλοξενούνται κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου συντελεστές παραστάσεων που είχαν προγραμματισμένες πρεμιέρες εντός του Νοεμβρίου και δυστυχώς ακυρώθηκαν λόγω των νέων μέτρων. Στην αρχή κάθε εκπομπής ο παρουσιαστής της Δημήτρης Λαζάρου αναφέρεται στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει για μια ακόμη φορά ο COVID 19 και πόσο η Τέχνη για μια ακόμη φορά βάλλεται.

 

 

Στην έκτακτη εκπομπή – δίωρο αφιέρωμα της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ και ο Δημήτρης Λαζάρου φιλοξενούν τηλεφωνικά το διεθνή Έλληνα μουσικό της jazz, Γιώργο Φακανά. Μας μιλάει για την πορεία του τόσο στην Ελλάδα αλλά και τις σημαντικές συνεργασίες του στο εξωτερικό με παγκόσμια αναγνωρισμένους μουσικούς της jazz. Φυσικά αναφέρεται στη μουσική που τόσο αγαπά, δίνοντάς μας πληροφορίες σχετικά με τη jazz και τη σύνδεση της με τις περιοχές της Ελλάδας που παρουσιάζονται μέσα από τη μουσική του στην ιδιαίτερα πρωτότυπη θεατρική συναυλία ΤΟ ΘΑΥΜΑ που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου στο ωδείο Φακανά. Στο ΘΑΥΜΑ μας ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, πέρα από τη μουσική του Γιώργου Φακανά και δύο πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, η Παναγιώτα Βλαντή και Θανάσης Κουρλαμπάς. 

Παρακολουθείτε την ιστοσελίδα https://hephaestuswien.com ώστε να ενημερωθείτε, πότε θα ξεκινήσουν οι παραστάσεις που αναβλήθηκαν λόγω καραντίνας και νέων μέτρων και φυσικά ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΚΑΝΑ, την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου και ώρα 6μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 7μ.μ., ώρα Ελλάδας.

 

Που αλλού; Στο Hephaestus Radio που εκπέμπει διαδικτυακά και αποδεδειγμένα σε 165 χώρες του κόσμου, στα ακόλουθα links:

http://radio.hephaestuswien.com

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Στο Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Και στο Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

 

Αφήστε μια απάντηση