Ράδιο

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αφιέρωμα στα τραγούδια της ξενιτιάς με τον Σάββα Σιάτρα

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αφιέρωμα στα τραγούδια της ξενιτιάς με τον Σάββα Σιάτρα

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, στις 14:00 CET, 15:00 τοπική Ελλάδος

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, στις 15.00 η Φωνή της Ελλάδας και η εκπομπή «Τα ξωτικά της παράδοσης» φιλοξενούν το αηδόνι της Ηπείρου, τον Σάββα Σιάτρα, σε ένα αφιέρωμα με ηπειρώτικα τραγούδια της ξενιτιάς.

Ο Σάββας Σιάτρας συνομιλεί με τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κουτσιμπύρη και συγκινεί με τις ιστορίες των Ελλήνων ξενιτεμένων. Ακούμε τραγούδια του ξενιτεμού, έτσι όπως ηχογραφήθηκαν στην αίθουσα των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ.

Παίζουν οι μουσικοί: Σάββας Σιάτρας (τραγούδι), Σπύρος Δερδέκης (κλαρίνο), Κωνσταντίνος Κίκιλης (βιολί), Κώστας Βουρεκάς (λαούτο), Σπύρος Βουρεκάς (ντέφι).
Ρύθμιση ήχου: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Επιμέλεια-παρουσίαση: Μαρία Κουτσιμπύρη
Μετάδοση: Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023 ώρα 15.00-16.00 ώρα Ελλάδας

Ακρόαση της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».

Tην ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.

Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.

Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.

Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.

Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).

Deezer: Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.

Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.

Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.

Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Αφήστε μια απάντηση