Ειδήσεις Ελλάδα

Χιλιάδες δρομείς τρέχουν στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ

 

Ενθουσιώδης η συμμετοχή σε όλες τις διαδρομές

 

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος ετοιμάζεται να κόψει το νήμα στις 12 Δεκεμβρίου 2020.

2.500 νέοι δρομείς, 35 ενθουσιώδεις ομάδες και πέραν των 800 μαθητών από 30 σχολεία της Λεμεσού δήλωσαν συμμετοχή, στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου με φήμη και προβολή διεθνώς.

Παρά το γεγονός ότι η πανδημία του κορωνοϊού δεν επέτρεψε την καθιερωμένη διεξαγωγή του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, η Virtual εκδοχή του κατάφερε να διατηρήσει το αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε ένα διαφορετικό αγώνα.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ανέδειξε για άλλη μια φορά και το κοινωνικό του πρόσωπο, αφού οι δρομείς, στέλνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, κατάφεραν μέχρι στιγμής να συγκεντρώσουν το ποσό των 13.000 ευρώ για την ενίσχυση φιλανθρωπικών φορέων και ιδρυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Virtual Μαραθώνιος Λεμεσού 2020, «τρέχει» και για ένα ιερό σκοπό, καθώς το 100% των εσόδων θα διατεθεί για τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Παράλληλα όλοι οι δρομείς, μέσω της πλατφόρμας Give‘n’Gain έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν και να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα φιλανθρωπικό σκοπό που οι ίδιοι θα επιλέξουν.

Οι εγγραφές για τις 6 διαδρομές του Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ συνεχίζονται μέχρι και τη 12η Δεκεμβρίου 2020.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarathon.com.

Αφήστε μια απάντηση