Παροικιακά Νέα Πολιτισμικά

Παναγιώτα Βλαντή – Θανάσης Κουρλαμπάς μιλούν για ένα θαύμα στο HR

 

Οι γνωστοί ηθοποιοί Παναγιώτα Βλαντή και Θανάσης Κουρλαμπάς μιλούν για την πορεία τους και για ένα ΘΑΥΜΑ στο HR 

 

Στην  πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, φιλοξενούνται κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου συντελεστές παραστάσεων που είχαν προγραμματισμένες πρεμιέρες εντός του Νοεμβρίου και δυστυχώς ακυρώθηκαν λόγω των νέων μέτρων. Στην αρχή κάθε εκπομπής ο παρουσιαστής της Δημήτρης Λαζάρου αναφέρεται στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει για μια ακόμη φορά ο COVID 19 και πόσο η Τέχνη για μια ακόμη φορά βάλλεται.

 

 

Στην εκπομπή της Πέμπτης, 5 Νοεμβρίου, φιλοξενούνται δύο πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, η Παναγιώτα Βλαντή και ο Θανάσης Κουρλαμπάς που μετρούν αρκετές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες. Μας μιλούν για την πορεία τους αλλά και για μια ιδιαίτερα πρωτότυπη παράσταση, ΤΟ ΘΑΥΜΑ που είναι μια θεατρική συναυλία σε μουσική του διεθνώς αναγνωρισμένου μουσικού της τζαζ, Γιώργου Φακανά. ΤΟ ΘΑΥΜΑ, ταξιδεύει τους θεατές του σε ολόκληρη την Ελλάδα και στις αξίες της. Η παράσταση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου στο ωδείο ΦΑΚΑΝΑ.

Αναμένοντας την ΤΕΧΝΗ να διεκδικήσει πάλι τη θέση που της αξίζει από τον Δεκέμβριο, διαβάζουμε την Ελληνική και παγκόσμια επικαιρότητα στην ιστοσελίδα https://hephaestuswien.com/ και ακούμε τη συνέντευξη των δύο ηθοποιών, αυτή την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ., Κεντρικής Ευρώπης // 7:30 μ.μ., ώρα Ελλάδας, ΠΑΝΤΑ στο Hephaestus Radio και στα παρακάτω links: 

http://radio.hephaestuswien.com

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Στο Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Και στο Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση