Ομογένεια

Εγγραφές για το Παιδικό θεατρικό εργαστήρι της Ελληνικής Κοινότητας Παρισιού και περιχώρων

 

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφών για το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι της Ελληνικής Κοινότητας Παρισιού και Περιχώρων για τη σχολική χρονιά 2021-22, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 ως 12 χρονών.

Το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι έχει ήδη συμπληρώσει τρία χρόνια θεατρικής δραστηριότητας και έχει ανεβάσει την Ειρήνη του Αριστοφάνη (2018-19), τον Μικρό Πρίγκιπα του Σαιντ Εξυπερύ (2019-2020) https://www.youtube.com/watch?v=biUpOJ1HA5M&feature=youtu.be
To 2021 παρουσίασε Το Συμβούλιο των Ποντικών του Αισώπου που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο

https://www.youtube.com/watch?v=xJuRxAznSmw

Το θεατρικό εργαστήρι οργανώνει η Αθήνα Αξιώτου, η οποία είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και ιδρύτρια της Θεατρικής ομάδας OposOpos στο Παρίσι. Στην πολύχρονη πορεία της στον χώρο, εκτός από την συμμετοχή της σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, έχει διδάξει και σε πολλά θεατρικά εργαστήρια σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα και σχολεία του Παρισιού. Είναι μητέρα μαθητή του ΤΕΓ Raymond Queneau και μέλος της Ελληνικής Κοινότητας.
Προβλέπονται 20 μαθήματα το χρόνο και το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 200 ευρώ.

Τα μαθήματα γίνονται στο Ελληνικό Σπίτι κάθε Τρίτη από τις 17.30 έως τις 19.00 και θα αρχίσουν την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021.
Για την εγγραφή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της Κοινότητας list.chpe@gmail.com

 

Αφήστε μια απάντηση