Ράδιο

Η Καίτη Αλεξοπούλου καλεσμένη στην εκπομπή «Τα πρόσωπα της εβδομάδας» της Φωνής της Ελλάδας

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η πρόεδρος του Ελληνοαυστραλιανού Πολιτιστικού Συνδέσμου της Μελβούρνης, Καίτη Αλεξοπούλου
στην εκπομπή «Τα πρόσωπα της εβδομάδας»
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, στις 1
0:00 CET,

11:00 Τοπική Ελλάδος

Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, στις 11 το πρωί, η Μίνα Ράλλη υποδέχεται στην εκπομπή της Φωνής της Ελλάδας «Τα πρόσωπα της εβδομάδας» την πρόεδρο του Ελληνοαυστραλιανού Πολιτιστικού Συνδέσμου της Μελβούρνης, Καίτη Αλεξοπούλου, η οποία μιλάει για τις δράσεις του φορέα, που φέτος συμπληρώνει 54 χρόνια προσφοράς.

Επίσης, μας δίνει λεπτομέρειες για τον ετήσιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, που έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της ομογένειας στην Αυστραλία, αλλά και για το επετειακό τεύχος του ιστορικού περιοδικού «Αντίποδες», που είναι αφιερωμένο στους Φιλέλληνες της Αυστραλίας.

Η κ. Αλεξοπούλου μοιράζεται μαζί μας προσωπικές ιστορίες Αυστραλών, που αγάπησαν την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα τους και ανέδειξαν με το έργο τους την ιστορία και τον  πολιτισμό της χώρας μας.

Επιμέλεια–παρουσίαση: Μίνα Ράλλη
Μετάδοση: Σάββατο 26 Αυγούστου, στις 11:00 ώρα Ελλάδας

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ)https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer: Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Αφήστε μια απάντηση