Ομογένεια

Η Ιωάννα Ζαχαράκη στην εκπομπή «Τα πρόσωπα της εβδομάδας»

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Ιωάννα Ζαχαράκη
στην εκπομπή «Τα πρόσωπα της εβδομάδας»
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, στις 16:00

Η Ιωάννα Ζαχαράκηπρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης «Ηνίοχος», είναι καλεσμένη της Μίνας Ράλλη, στην εκπομπή «Τα πρόσωπα της εβδομάδας», στη Φωνή της Ελλάδας, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Η επίτιμη δήμαρχος του Solingen της Γερμανίας μιλάει για τους απόδημους Έλληνες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην τοπική αυτοδιοίκηση σε ευρωπαϊκές χώρες και για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους γερμανικούς και στους ελληνικούς δήμους.

Η Ιωάννα Ζαχαράκη, που είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και εργάζεται εθελοντικά στο πλαίσιο της βοήθειας προς τους πρόσφυγες στη Λέσβο από το 2015, εξηγεί πού οφείλεται η προσφυγική κρίση και τι πρέπει να αλλάξει στη μεταναστευτική πολιτική.

Eπιμέλεια-παρουσίαση: Μίνα Ράλλη

Μετάδοση: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 16:00-17:00

Ακρόαση της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas

Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».

Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.

Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTFLIX.

Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.

Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.

Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).

Deezer: Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.

Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.

Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.

Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

 

Αφήστε μια απάντηση