Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Thierry Aucoc, Senior Vice President, Commercial Operations, Europe της Emirates και ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.
Hephaestus Wien Νέα Τουρισμός

Στρατηγική συνεργασία του ΕΟΤ με την Emirates για την προβολή της Ελλάδας

Στρατηγική συνεργασία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με την Emirates για την προβολή της Ελλάδας.

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε O Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) με την Emirates

O Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την Emirates στο περιθώριο της ITB Berlin 2024, με στόχο την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού και την προβολή της Ελλάδας σε σημαντικές αγορές.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Δημήτρης Φραγκάκης δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Emirates. Μία εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο προκειμένου να επεκταθούμε σε σημαντικές αγορές και να φέρουμε κοντά το κοινό που εκτιμά τον πλούτο του Ελληνικού πολιτισμού, την ποικιλία των τοπίων, τη ζεστή φιλοξενία και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είμαστε βέβαιοι ότι με τις κοινές πρωτοβουλίες  που θα πάρουμε με την Emirates, θα προσελκύσουμε νέα κοινά και αγορές για τη χώρα μας».

Διακρίνονται από αριστερά: Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Adnan Kazim, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Emirates και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής, Thierry Aucoc, Senior Vice President, Commercial Operations, Europe της Emirates.

Emirates

Η Emirates έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας, ενισχύοντας την ροή του εισερχόμενου τουρισμού από κορυφαίες αγορές προς την χώρα μας, όπως οι  ΗΠΑ, τα Ηνωμένα Αραβικά  Εμιράτα, η Αυστραλία, η Ινδία και η Κίνα, μέσω διαφημιστικών προγραμμάτων και ενεργειών δημοσίων σχέσεων.

Η νέα συμφωνία υπογραμμίζει τους μακροπρόθεσμους επιχειρηματικούς στόχους της Emirates για την αγορά, καθώς συνεχίζει να εξυπηρετεί την ήδη ισχυρή διεθνή ταξιδιωτική ζήτηση προς την Ελλάδα.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Thierry Aucoc, Senior Vice President, Commercial Operations, Europe της Emirates και ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ. Παρών ήταν επίσης ο Adnan Kazim, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Emirates και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής. 

Διακρίνονται από αριστερά: Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Adnan Kazim, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Emirates και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής, Thierry Aucoc, Senior Vice President, Commercial Operations, Europe της Emirates.

Ο Adnan Kazim, Αντιπρόεδρος και Εμπορικός Διευθυντής της Emirates δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεταιριζόμαστε με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και προσδοκούμε σε μία στενή συνεργασία προκειμένου να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στη χώρα. Αυτή η συμφωνία μαρτυρά τη δέσμευσή μας στην Ελληνική αγορά, όπου σταδιακά έχουμε αυξήσει τη συνδεσιμότητα και την παρουσία μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συλλογική μας προσπάθεια θα ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να επισκεφτούν τα όμορφα τοπία και τα αξιοθέατα της Ελλάδας».

Αφήστε μια απάντηση