Κοινωνικά

Το Street Food Festival 2022 ξεκινάει το ταξίδι του από το Χανιά

 

Οι διαφημιστικές εταιρίες All in Events & Chillin Events, διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά το Street Food Festival Crete, ξεκινώντας το γευστικό ταξίδι από το Εθνικό Στάδιο Χανίων, από τις 13 έως τις 15 Μαΐου.

 

 

Έπειτα από την περυσινή, πολύ μεγάλη επιτυχία και την απόλυτα ασφαλή διοργάνωση, το Street Food Festival είναι και πάλι εδώ, για να χαρίσει ένα πολύ πιο διασκεδαστικό και ακόμα πιο νόστιμο φεστιβάλ φαγητού, που τόσο έχει λείψει σε όλους.

Το φετινό τριήμερο θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προτάσεων φαγητού και γλυκού. Θα παρουσιαστούν προτάσεις από διαφορετικές χώρες, εναλλακτικές επιλογές (vegan), παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας, αλλά και πρωτότυπες street food επιλογές, που δεν έχουμε συναντήσει στη πόλη μας.

Παράλληλα οι φίλοι του Street Food θα πιουν το καφέ τους, τη μπύρα, το κρασί, το κοκτέιλ ή το αναψυκτικό τους, απολαμβάνοντας τοπικές μπάντες, djs και εντυπωσιακά χορευτικά.

 

 

Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ(περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για παιδιά έως 11 ετών και ΑΜΕΑ και ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ για τους μικρούς φίλους.

Η γιορτή φαγητού θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 13/5 (17.00 – 24.00), Σάββατο 14/5 (17.00 – 24.00), Κυριακή 13/5 (17.00 – 24.00), με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Συλλόγου Ξενοδόχων Χανίων.

 

 

Ήρθε η στιγμή να αναζητήσουμε την κοινή γευστική ταυτότητα, να γνωρίσουμε το διαφορετικό και το ξένο, οι ουρανίσκοι μας να εξερευνήσουν νέες γεύσεις και να διασκεδάσουμε τρώγοντας.

 

 

 

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Χανίων.

 

Αφήστε μια απάντηση