Angels PR Music Promotion

O Στράτος Βελισσαρίου μιλάει στο Hephaestus για την νέα του κυκλοφορία με την Spider Music

 

Στράτος Βελισσαρίου, ένα γνήσιο λαϊκό παιδί

 

Στράτο  καλώς ήρθες. Λίγα λόγια για σένα και για την πορεία σου στην μουσική ως τώρα.

Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε!!! Ξεκίνησα μαζί με μια παρέα μουσικών και τραγουδιστών το 2005 σαν μπάντα… -λαϊκή βέβαια!! Παίζαμε για 3 χρόνια περίπου μαζί είμασταν πολύ δεμένοι!! Παίζαμε σε ταβέρνα σε καφετέριες κλαμπ κτλ!! Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και είμαστε φίλοι ακόμα και τώρα!!!! Έπειτα ο καθένας πήρε τον δρόμο του!!!

Έχω τραγουδήσει παντού!!! Σε μικρές πίστες σε ταβέρνες ,σε μεζεδοπωλεία πανηγύρια σε κλαμπ καφετέριες σε πλατείες!!! Χαμός!!! Δόξα το Θεό έχω κάνει αρκετά και θέλω άλλα τόσα να κάνω!!!

 

 

Ποια είναι η πρώτη μουσική ανάμνηση που έχεις; υπήρχε στο οικογενειακό σου περιβάλλον έντονα η μουσική με αποτέλεσμα αυτό να επιδράσει και σένα;

Οι πρώτες μουσικές αναμνήσεις ξεκινούν με Γιώργο Νταλάρα καθώς είχαμε στο σπίτι βίντεο κασέτα που την έβαζα και έβλεπα και άκουγα βεβαίως μια συναυλία του!! Μπορεί και 100 φορές να την είχα βάλει!! Ήμουν πολύ μικρός 6-7 χρόνων. Από εκεί και πέρα δεν σταμάτησα να ακούω μουσική …να αγοράζω κασέτες, δίσκους να φτιάχνω κασέτες από το ράδιο βεβαίως και μετά cd κτλ… Προφανώς υπήρχε μέσα μου αυτό το μεράκι με τη μουσική και ήθελε να βγει προς τα έξω!! Με παππού ιερέα και καλλίφωνο  και γνώστη του βιολιού και θείο ψάλτη…ε, κάποιο γονίδιο υπήρχε!!! Αργότερα στο γυμνάσιο ξεκίνησα ωδείο μπουζούκι και σολφέζ και μουσική!!! 7 χρόνια σχεδόν ασχολήθηκα!!! Ενώ ήμουν καλός είχα αποφασίσει ότι θα γίνω τραγουδιστής κι έτσι το όργανο το άφησα δε δεύτερη μοίρα!!!!ΚΑΚΩΣ!!! Δεν πειράζει όμως. Επιλογές είναι αυτές!!!Το 2006 μια φίλη μου τραγουδίστρια που ξεκινήσαμε μαζί με πήγε στο Εθνικό Ωδείο όπου γνώρισα την Κρίνη Παφίτου δασκάλα φωνητικής!! 5 χρόνια μαθήματα και έγινα πολύ καλύτερος τραγουδιστής θα την ευγνωμονώ μια ζωή!!! Είναι η καλύτερη δασκάλα φωνητικής!!

 

 

Πρόσφατα κυκλοφόρησες το single με τίτλο ” Το ύψος των βουνών ” Είσαι ευχαριστημένος καταρχάς από το αποτέλεσμα; Ήταν αυτό που φανταζόσουν και επιθυμούσες για την πρώτη σου δισκογραφική δουλειά;

Τώρα για το τραγούδι μας το ύψος των βουνών… Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο Νίκος Πατσιαούρας και ο Άγγελος Στούμπος μου εμπιστεύθηκαν αυτό το κομμάτι… Είναι όντως αυτό που ήθελα.. ένα ζεϊμπέκικο στακάτο με την καταπληκτική ενορχήστρωση του Γιώργου Γιαννικόπουλου!

Αγάπησα τα πάντα σε αυτό το τραγούδι ! Στίχο και μουσική !!!

 

 

Πως νιώθεις για την σύγχρονη ελληνική μουσική πραγματικότητα; Υπάρχουν σήμερα οι καλλιτέχνες που μπορούν να σταθούν ισάξια με τους μεγάλους του παρελθόντος;  

Η μουσική προχωράει και αναπτύσσεται ραγδαία!! Αυτό που παρατηρώ είναι ότι εκτός από μερικές παραφωνίες στον χώρο…. όλοι οι καλλιτέχνες είναι ο καθένας στο είδος του καλός!!! Οι παλιοί καλλιτέχνες είναι ΑΠΙΑΣΤΟΙ…

Η ψυχή τους ήταν γεμάτη πόνο και δυστυχία ή ακόμα χαρά και έγραφαν με αυτά τα συναισθήματα και οι τραγουδιστές τα τραγουδούσαν με την ίδια επιτυχία!! εμένα μου αρέσει ότι κάνει ο άλλος να το κάνει αξιοπρεπώς!!!!  Πάντα κάποιοι αξίζουν και άλλοι όχι!! Απλά τότε υπήρχαν πιο πολλές ευκαιρίες!!!

 

 

 

Υπάρχουν δυσκολίες μέχρι ένας καλλιτέχνης να γίνει γνωστός και να αποκτήσει το κοινό του;

Με το ίντερνετ δεν είναι δύσκολο απλά πρέπει να κάνεις το κλικ στον κόσμο με ένα καλό τραγούδι και μια καλή  παρουσία!!!!

Σκοπός είναι να βοηθάμε λίγο και οι εταιρίες να δίνουν μια ευκαιρία , όπως  στην Spider Music με τους νέους καλλιτέχνες που βοηθάνε δηλαδή να αναδειχθούν νέοι άνθρωποι.

 

 

 

Τι σε συγκινεί στη μουσική; Και τι σχέδια έχεις για το μέλλον ;

Εμένα τα όνειρα μου είναι να κάνω τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδάει!!! Και στο άμεσο μέλλον αυτό θέλω να κάνω!! Τώρα με την Spider Music στο πλευρό μου ελπίζω να μεγαλώσει το κοινό μου και να περνάμε τέλεια!!! Τα πάντα με συγκινούν στη μουσικό. Από ένα απλό παίξιμο στο όργανο γιατί εγώ βάζω τα όργανα πάνω απ’ όλα μέχρι έναν αμανέ γενικότερα ότι με αγγίζει είναι για μένα βάλσαμο!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!

 

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

Στράτος Βελισσαρίου | Το ύψος των βουνών | Official Audio Release©

https://www.youtube.com/watch?v=QxV7MlaUgqQ

 

Αφήστε μια απάντηση