Ομογένεια

ΣΑΕ: ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ BAZAAR

 

Το Σάββατο 12 & την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων  Ανοιξιάτικο Bazaar. Αν και ο καιρός ήταν χειμωνιάτικος στο εντευκτήριο μας είχε ανθίσει η Άνοιξη. Οι κυρίες και οι κύριοι της Επιτροπής Bazaar υποδέχθηκαν το κόσμο με χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση.

 

 

Λουλούδια, ανοιξιάτικα και πασχαλινά μαξιλάρια, πασχαλινά είδη, γλυκά, χειροποίητες μαρμελάδες, χειροποίητα γλυκά, αιγυπτιακά γλυκά, εργόχειρα, βιβλία, κοσμήματα, αιγυπτιακά είδη, διακοσμητικά κλπ γέμισαν τους πάγκους. Τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου έκαναν τις αγορές τους σε προσιτές τιμές. Την Κυριακή το μεσημέρι έγινε και η κλήρωση των λαχνών από την Έφορο της Εορταγοράς κα Μ. Σουλτανάκη και τη Συνέφορο κα Μ. Μιχαηλίδου. Τα συγχαρητήρια μας στους τυχερούς.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια του Ανοιξιάτικου Bazaar μας, το Σάββατο, πραγματοποιήθηκε ομιλία και απαγγελία ποιημάτων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Ομιλητές η Έφορος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Συνδέσμου κα Ηλιάνα Θεμιστοκλέους και ο Συνέφορος κ. Πάνος Κατέρης.

 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν και μας στήριξαν οικονομικά. Όλα τα έσοδα ενίσχυσαν, για άλλη μια φορά, το ταμείο της Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου μας.

 

 

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους εθελοντές και εθελόντριες που αφιέρωσαν το χρόνο τους για την πώληση και προώθηση των προϊόντων κατά την διάρκεια του Bazaar και είναι πάντα δίπλα στο Σύνδεσμό μας. Ένα Bazaar για να οργανωθεί δεν χρειάζεται μόνο τα είδη που θα διατεθούν, χρειάζεται ψυχή, αγάπη και διάθεση προσφοράς. Όλα αυτά τα διαθέτουν τα μέλη της Επιτροπής Εορταγοράς και το αποδεικνύουν κάθε φορά.

 

Καλή Σαρακοστή και Καλό Πάσχα!

 

Αφήστε μια απάντηση