Ομογένεια

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων 2021

 

Συνεχίζοντας την ιστορία των περίφημων φιλανθρωπικών Εορταγορών της Ελληνικής παροικίας της Αλεξάνδρειας, του Καΐρου και των άλλων Ελληνικών Κοινοτήτων στην Αίγυπτο, ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων πραγματοποιεί και φέτος στις 4 & 5 Δεκεμβρίου 2021 το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του στο φιλόξενο εντευκτήριο του Συνδέσμου που βρίσκεται στην Αθήνα, 3ης Σεπτεμβρίου 56 (1ος όροφος).

Ένα ξεχωριστό bazaar με λιχουδιές, αναμνηστικά κι άλλα αντικείμενα που έρχονται για το σκοπό αυτό απευθείας από την Αίγυπτο αλλά και σπιτικά γλυκά, λικέρ, πλεκτά, κοσμήματα κι άλλες χειροποίητες δημιουργίες που αντανακλούν την ιστορία της ένδοξης αυτής παροικίας.

Όλα τα έσοδα ενισχύουν το ταμείο Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, που επί μακρόν υποστηρίζει δεκάδες μη προνομιούχες οικογένειες Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την είσοδό απαιτείται: – Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης 6 μηνών ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού rapid test 48 ωρών και έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

 

Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 (10.00-18.00)

3ης Σεπτεμβρίου 56, 1ος όροφος.

 

Αφήστε μια απάντηση