Angels PR Music Promotion

Ακούσαμε το νέο άλμπουμ της Rukiye με τίτλο Harmony από την Spider Music

Η Rukiye επέστρεψε με το νέο της album “Harmony” που κυκλοφορεί από την Spider Music και ήρθε για να μπει για τα καλά στις καρδιές μας.

Όσοι έχετε ακούσει τη Rukiye στο παρελθόν ξέρετε για τι καλλιτέχνιδα μιλάμε. Για το τι είναι ικανή να κάνει και που μπορεί να φτάσει με τη φωνή της και με το ταλέντο της γύρω από τη μουσική. Στο νέο της δίσκο λοιπόν όλα αυτά είναι ένα επίπεδο επάνω και έρχεται να μας καταπλήξει με 8 τραγούδια, όπου στα 6 από αυτά, έχει συνοδοιπόρο τον Γιώργο Χονδραλή στο στιχουργικό κομμάτι. Η ποιητική άποψη του Γιώργου Χονδραλή για τη ζωή και τον έρωτα είναι υφασμένη υπέροχα στα 6 αυτά τραγούδια, με την ίδια τη Rukiye να υπογράφει τα λόγια άλλων δύο και να δίνει στον ακροατή έναν δίσκο που στιχουργικά ξεχωρίζει από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το ταλέντο του Γιώργου και της Rukiye στο χαρτί αποτελούν μία ευχάριστη έκπληξη για αυτόν/η που θα ακούσει το νέο album “Harmony” και σε συνδυασμό με τη μουσική και τη φωνή της Rukiye δύσκολα θα ξεκολλήσει. Η ομάδα που αποτελείται από την Όλγα Μακρή, τον Γιώργο Γιαννικόπουλο, τον Περικλή Βογιατζόγλου και Γκιόσουα Καλάι στα Orange Studios, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στις ενορχηστρώσεις και έχει αποθανατίσει στο 100% το concept αυτού του δίσκου. Εδώ και για άλλη μια φορά στην Spider, εφαρμόζουν τη σημαντική φαντασία και δημιουργική τους ικανότητα αποδεικνύοντας τη δική τους γκάμα τεχνογνωσίας, είτε πρόκειται για μια ομαλή μπαλάντα είτε για μια επιτυχία εμπνευσμένη από την τεχνολογία. Έτσι, μουσικά στο album “Harmony” έχουμε μία ατμόσφαιρα που κινείται αρμονικά γύρω από τις διαθέσεις της ζωής μας όπως η ίδια η ζωή, η αγάπη, η απώλεια, η λύτρωση και η ελευθερία.

Συναντάμε λοιπόν τραγούδια που στιχουργικά και μουσικά περνάνε από αυτές τις καταστάσεις όπως το “My Love” και “Santorini” που περιστρέφονται γύρω από τον πόνο και τη λαχτάρα, όπως το “I Believe” που εκφράζει μία ελπιδοφόρα νότα, όπως τα αισιόδοξα “Blowing My Mind” και “Free” που σε κάνουν να θες να αναγεννηθείς με το συνολικό αποτέλεσμα που σου προσφέρουν. Τραγούδια που πρέπει οπωσδήποτε να ακούσετε και να ταξιδέψετε μαζί τους.

Τώρα όσον αφορά τη φωνή της Rukiye που αποτελεί και το κεντρικό πρόσωπο αυτού του νέου album “Harmony”, μπορώ να πω ότι αφέθηκε επίτηδες για το τέλος, καθώς είναι και το “σημείο κλειδί” αυτής της κυκλοφορίας. Η Rukiye με την μουσική της παιδεία και το ταλέντο που τη διακατέχει, παίρνει όλα τα παραπάνω στοιχεία, είτε είναι μουσική είτε είναι στίχοι και τα διαμορφώνει γύρω από την γλυκύτατη φωνή της. Αυτή η φωνή που έχει μία μοναδική χροιά και την καταλαβαίνεις από χιλιόμετρα αν έχεις ακούσει ξανά την καλλιτέχνιδα. Μπορεί με εξαιρετική άνεση να ερμηνεύσει έναν στίχο με απαλό, καταπραϋντικό, σχεδόν απογοητευτικό ύφος ή να σε χτυπήσει με μια ευθεία γροθιά προκλητικού συναισθήματος που θα σου πάρει το μυαλό και θα σε κάνει να την αγαπήσεις ακόμα παραπάνω. Αυτή η φωνητική ποικιλία λοιπόν είναι και πάλι παρούσα εδώ στο νέο album “Harmony”.

Η νέα κυκλοφορία της Rukiye από ότι καταλαβαίνετε είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να το χάσετε! Έχει σχεδόν τα πάντα και αν σου αρέσει μέσω της μουσικής να γεύεσαι την ελπίδα, τη λαχτάρα, τον πόνο, την επιθυμία, την ανεξαρτησία…λέξεις που στροβιλίζονται γύρω από την αγάπη, τη ζωή και τις σχέσεις τότε το “Harmony” της Spider Music είναι ο δίσκος σου!

Official links

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

Rükiye | Blowing my mind | Official Audio ReleaseⒸ

https://www.youtube.com/watch?v=cUb26OuhHN8

 

Αφήστε μια απάντηση