Χωρίς κατηγορία

RED ROLL – single “Messiah” από το επερχόμενο άλμπουμ “Another Way Of Silence”

Messiah (official video) 

(Δείτε το  official video εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=uS6w-grBQLA 

 

Οι Red Roll είναι ένα ανερχόμενο εναλλακτικό ροκ συγκρότημα με καταγωγή από την Μπολόνια της Ιταλίας.

Αποτελούμενοι από τους Passo (φωνητικά και κιθάρα), Johnny (ντράμερ), Leo (κιθάρα και φωνητικά) και Cesi (μπάσο), οι Red Roll κάνουν γρήγορα βήματα στη σκηνή με τον ανεβαστικό ήχο και το εκλεκτικό ροκ στυλ τους.

Εμπνευσμένοι από τις εμπειρίες της ζωής τους και από καλλιτέχνες όπως οι BiffyClyroFooFightersMusePlacebo… Οι RedRoll επιδιώκουν να δημιουργήσουν μουσική που θα συνδέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Δεκαπέντε χρόνια μαζί, το ταλαντούχο συγκρότημα στοχεύει να σπρώξει τον φάκελο με τον ήχο του και να γεφυρώσει διάφορα στοιχεία από διαφορετικά ροκ είδη για να δημιουργήσει ένα στρογγυλεμένο, δυναμικό στυλ.

Με κάθε κυκλοφορία, οι Red Roll θα έχουν τους ακροατές να τυλίγονται στον κόσμο που δημιουργούν με τον λυρισμό και την πραγματικότητά τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Another Way OfSilence” από την Universal Music Italia. 

 

Στο άλμπουμ θα συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “Messiah”.

 

 

Official links 

 

https://open.spotify.com/album/5eohpFPs3HKcX0lb52riBE?si=JBwARrnGRJK_eqNOfaISUQ&utm_source=copy-link&fbclid=IwAR0OMYy1XSioJRphi0hj-L_ReZnSGBGaRiIwpRMzvlsbYZyK5hMfeCgg6go&nd=1