Ράδιο

Η Ησαΐα Τσαουσίδου καλεσμένη της εκπομπής “Πρόσκληση σε γεύμα”

 

Πρόσκληση σε γεύμα
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023
16.00 ώρα Ελλάδας

 

Η Ησαΐα Τσαουσίδου είναι καλεσμένη στη Φωνή της Ελλάδας στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» που επιμελείται και παρουσιάζει η Ελένη Καραλή, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στις 16:00.

Η Σάγια Τσαουσίδου υπηρετεί τη Δημοσιογραφία πάνω από 35 χρόνια με διεθνείς περγαμηνές καθώς είναι εδώ και 20 χρόνια μέλος της Διεθνούς Ένωσης Δημοσιογράφων IFJ, μέλος της  Ένωσης Κοινοβουλευτικών Συντακτών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στο Στρασβούργο και τα τελευταία χρόνια Διεθνής Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και Πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ.

Είναι αρχισυντάκτρια στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα Eurozoi.gr, και του Ομογενειακού HW MEDIA GROUP (Ομογενειακές  Ιστοσελίδες,  https://hephaestuswien.com/ , https://pyramisnews.gr και του πρώτου ελληνόφωνου ραδιοφώνου στην Αυστρία, Hephaestus Radio).

Από το 2003 έχει την ευθύνη της διοργάνωσης των ετήσιων Δημοσιογραφικών Βραβείων “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΓΑΣ”, του ελληνικού τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων καθώς και του Ευρωπαϊκού Βραβείου Δημοσιογραφίας. Έχει τιμηθεί με βραβεία για τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό, το δημοσιογραφικό ήθος και την εθελοντική της προσφορά στην κοινωνία.

Με τη Σάγια Τσαουσίδου θα μιλήσουμε για το πόσο έχει αλλάξει ο κλάδος της Δημοσιογραφίας τα τελευταία χρόνια, τις δυσκολίες του επαγγέλματος καθώς και τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Ως υπεύθυνη οργάνωσης και υλοποίησης προγραμμάτων ενημέρωσης νέων στους ευρωπαϊκούς θεσμούς θα αναπτύξουμε τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει ο χώρος.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Ελένη Καραλή.  

Μετάδοση: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, 16.00-17.00 ώρα Ελλάδας
και Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, 03.00-04.00 ώρα Ελλάδας σε επανάληψη

Τρόποι Ακρόασης:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-voiceofgreece

 

Αφήστε μια απάντηση