Κοινωνικά

 Η παραδοσιακή Τόμπολα του ΣΑΕ

 

Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων και η Επιτροπή Γυναικείας Συντροφιάς, με τη συνεργασία του Συλλόγου Ισμαηλιωτών, διοργάνωσαν το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 το παιχνίδι της «παραδοσιακής» Τόμπολας, που πλέον έχει γίνει θεσμός.

Ο χώρος του εντευκτηρίου γέμισε, για άλλη μια φορά, από μέλη αλλά και φίλους του Συνδέσμου. Η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, λόγω κορωνοϊού, μας έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε ξανά στο φιλόξενο χώρο του Συνδέσμου.

 

 

Η Έφορος της Επιτροπής Γυναικείας Συντροφιάς κ. Μ. Σουλτανάκη καλωσόρισε τις κυρίες και τους κυρίους, ευχόμενη σε όλους «καλή επιτυχία», ενώ η Συνέφορος Επιτροπής Εορταγοράς κ. Μ. Μιχαηλίδου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Συνδέσμου. Έπειτα από το καλωσόρισμα, ξεκίνησε το παιχνίδι με κέφι και καλή διάθεση από όλους. Δόθηκαν πλούσια δώρα στους νικητές, ενώ στη συνέχεια όλοι απόλαυσαν τα γευστικά εδέσματα του κ. Ρέντα.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Κ. Μιχαηλίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Κ. Καραβίας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Π. Χριστοφορίδης, η Έφορος της Επιτροπής Γυναικείας Συντροφιάς κ. Μ. Σουλτανάκη, η Έφορος της Επιτροπής Νέας Γενιάς κ. Μ. Μιχαηλίδου καθώς και το μέλος του Δ.Σ. και Έφορος Χορωδίας κ. Δ. Δημητρίου. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Γυμνασίου Μανσούρας Αιγύπτου κ. Π. Χαρίτου -Πεκλάρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ισμαηλιωτών κ. Γ. Μαρκουλής καθώς επίσης και εκπρόσωποι άλλων Αιγυπτιώτικων σωματείων.

 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν και στήριξαν και αυτή την προσπάθεια, τα έσοδα της οποίας ενισχύουν, όπως πάντα άλλωστε, το ταμείο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου μας.

Αφήστε μια απάντηση