Ομογένεια

”O ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία”

 

Το ΤΕΓ Χάγης και η ομάδα Sporos Music Tales σας προσκαλούν στη μουσική, διαδραστική παράσταση με τίτλο ”O ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία”!
Mία παράσταση δραματοποιημένης αφήγησης με ζωντανή μουσική, εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρόμπερτ Φίσερ και διασκευασμένη για παιδιά έρχεται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας zoom.
Μια ιστορία που μας κάνει να σκεφτούμε τις τρικλοποδιές που οι ίδιοι βάζουμε καμιά φορά στον εαυτό μας! Μαζί με τα παιδιά, θα προχωρήσουμε στο μονοπάτι της Αλήθειας, θα περάσουμε από τον πύργο της Σιωπής, το κάστρο της Γνώσης και θα αντιμετωπίσουμε το δράκο του Φόβου και της Αμφιβολίας. Τέλος, θα κοιτάξουμε στο μαγικό καθρέφτη του ιππότη για να δούμε πώς μοιάζουμε χωρίς την πανοπλία μας.

Διάρκεια: 60′
Ηλικίες: 4-12

Πότε: Κυριακή 25/4 στις 10.00 ώρα Ολλανδίας (11.00 ώρα Ελλάδας)

Πού: Στο σπίτι μας μέσω της πλατφόρμας zoom

Συμμετοχή: Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά (προτεινόμενη ελάχιστη συνεισφορά 6€ / παιδί)

 

Για δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες κρατήσεων και σύνδεσης και συνεισφοράς μπορείτε να γράψετε email στο eirinini88@gmail.com ή μήνυμα στη σελίδα μας

https://www.facebook.com/sporosmusictales/?ref=py_c

 

Αφήγηση, ζωντανή μουσική:
Sporos MusicTales
Διασκευή/επιμέλεια κειμένου: Ειρήνη Νικολακοπούλου
Πρωτότυπη μουσική/στίχοι τραγουδιών: Θωμάς Μπέλτσιος
Εικονογράφηση/σκηνικά: Δημήτρης Λειβαδιώτης

Trailer παράστασης:
https://www.youtube.com/watch?v=26Gl6BT-fA0

Λίγα λόγια για την ομάδα Sporos MusicTales
Η ομάδα Sporos MusicTales δημιουργήθηκε το 2017 από την Ειρήνη Νικολακοπούλου και αποτελείται από αφηγητές, μουσικούς και εικαστικούς που συνδημιουργούν μουσικές παραστάσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά. Παραμύθια, μύθοι και ιστορίες από τη λογοτεχνία ζωντανεύουν με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια και ταξιδεύουν σε φεστιβάλ, σχολεία, χώρους τέχνης και θέατρα.
Οι παραστάσεις τους, χρησιμοποιώντας ως μέσα τη δραματοποιημένη αφήγηση και τη μουσική, έχουν διαδραστικό χαρακτήρα δίνοντας χώρο στα παιδιά να συμμετέχουν με κίνηση και λόγο, να συνδιαμορφώσουν την εξέλιξη της ιστορίας και να μεταμορφωθούν στους ήρωες των παραμυθιών.

Αφήστε μια απάντηση