Hephaestus Wien Εκδηλώσεις

Οι πρεσβευτές Ντρισμπιώτη και Καραλής δηλώνουν «παρών» στη γιορτή του αθλητισμού

 Photo: Antigoni Ntrismpioti photo by MOTODYNAMICS

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Navarino Challenge

H ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ παραμένοντας πάντα σε κίνηση, ευέλικτη, ανήσυχη και προσαρμοστική, θα βρεθεί για ακόμα μία χρονιά στο πολυβραβευμένο και πιο σημαντικό πολυαθλητικό γεγονός στην Ευρώπη, όπως έχει ανακηρυχθεί τα τελευταία χρόνια, το Navarino Challenge, στις 13-15 Οκτωβρίου 2023, στην Costa Navarino και την Πύλο.

Με το μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει» και ακολουθώντας τον σκοπό του Ολυμπιακού Κινήματος, το Navarino Challenge θα συγκεντρώσει για ακόμα μία χρονιά, ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, ερασιτέχνες και επαγγελματίες συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αθλητές και πρεσβευτές της διοργάνωσης θα κινηθούν με ασφάλεια, με τον ανανεωμένο στόλο αυτοκινήτων της SIXT, μέλους του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και Premium Mobility Partner του Navarino Challenge 2023.

Η διοργάνωση τιμά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Εμμανουήλ Καραλή

Η καλύτερη Ελληνίδα βαδίστρια όλων των εποχών, δύο φορές χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο καλύτερος Έλληνας άλτης του επί κοντώ, 4ος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο το 2021, με τρία ασημένια μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου και ένα χάλκινο μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο μοναδικός Έλληνας του στίβου με παγκόσμια ρεκόρ σε 2 ηλικιακές κατηγορίες, παίδων και εφήβων, Εμμανουήλ Καραλής θα δώσουν το «παρών» στο  Navarino Challenge ως τιμώμενα πρόσωπα της διοργάνωσης. Οι σπουδαίοι αθλητές και πρεσβευτές της SIXT, μέλος του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, θα τιμηθούν για τη συνολική τους συνεισφορά στον αθλητισμό.

Emmanouil Karalis photo by MOTODYNAMICS

Αλλάζει, Εξελίσσεται, Προχωρά και Συμβάλλει στο Περιβάλλον και την Κοινωνία

Μέσω της συμμετοχής της, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα εφαρμόσει βιώσιμες πρακτικές, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα, η δυναμική ομάδα MOTODYNAMICS Cleaning Team θα αναλάβει σε συνεργασία με το Moraitis Watersports και εθελοντές, τον καθαρισμό της παραλίας της Γιάλοβας, στο πλαίσιο του Navarino Challenge. Η ποσότητα των νεκρών φύλλων που θα συλλεχθεί από την παραλία θα τοποθετηθεί σε ειδικές τσάντες και θα προωθηθεί για να δώσει δεύτερη ζωή μέσα από την τεχνολογία της PHEE, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της διοργάνωσης και στην ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων στις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Photo: Navarino Challenge

Παράλληλα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ συνεχίζει με συνεργασίες που στηρίζονται στον σεβασμό, στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία, αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο κάποιων οργανισμών. Για τον λόγο αυτό, μέσω του Navarino Challenge θα υποστηρίξει την εθελοντική ομάδα του Humanity Greece, όντας Μέγας Χορηγός του ήδη από τον Μάϊο 2023, που καθημερινά πασχίζει για να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα είδη και υλικά αγαθά πρώτης ανάγκης, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών και την παροχή ουσιαστικής βοήθειας σε ευάλωτους συνανθρώπους μας σε όλη τη χώρα. Το Humanity Greece θα κινηθεί με τη δύναμη της SIXT στο φετινό Navarino Challenge, ενώ με το σπουδαίο εθελοντικό του έργο θα βοηθήσει στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Photo: Navarino Challenge

10χλμ. powered by SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η γιορτή του Navarino Challenge θα κλείσει την τελευταία ημέρα, με τρέξιμο για όλους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τη μαγευτική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα των 10χλμ. powered by SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών με θέα το Ιόνιο πέλαγος.

Προφίλ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Με κινητήρια δύναμη την αγάπη για την κίνηση και την εξέλιξη, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., είναι η επίσημη, αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR Co. Ltd., σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, της PORSCHE AG και της SIXT, στην Ελλάδα.  Οι δραστηριότητές της  περιλαμβάνουν επίσης  το ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ, με  τρεις κάθετες μονάδες Yamaha και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.motodirect.gr, προσφέροντας, έτσι, μία ολοκληρωμένη, 360 εμπειρία πώλησης και υπηρεσιών.

Απασχολεί, στο σύνολό της, μία ομάδα με περισσότερους από 292 καταρτισμένους επαγγελματίες που εστιάζουν στις ανάγκες του κάθε πελάτη, ξεχωριστά, ενώ παράλληλα έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, απέναντι στο δίκτυο συνεργατών, τους μετόχους, καθώς και το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Με τις πωλήσεις του Ομίλου να αυξάνονται δυναμικά και να ανέρχονται στα 132 εκατομμύρια ευρώ το 2022, και με τη μεταφορά μας στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, όλοι μαζί εργαζόμαστε συντονισμένα και ακόμα πιο αποτελεσματικά, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη και θέτοντάς κάθε μέρα, ακόμα υψηλότερους στόχους .

Με γνώμονα την πρωτοπορία και την τεχνογνωσία, δεσμευόμαστε να πρωταγωνιστήσουμε, στον τομέα του mobility, συνεχίζοντας, με το ίδιο πάθος, το έργο μας. Μένουμε πιστοί στο όραμά μας, για συνεχή εξέλιξη, με πρωτοποριακής τεχνολογίας προϊόντα και άριστες υπηρεσίες, έχοντας σαν απώτερο στόχο μας, να μετατρέψουμε την οδηγική εμπειρία σε απόλαυση, για κάθε έναν από εσάς. 

 

 

Αφήστε μια απάντηση