Χωρίς κατηγορία

Νίκος Μπλιός. Ακούσαμε το νέο του τραγούδι «Άσε με να ζήσω»

“Άσε Με Να Ζήσω” κυκλοφορεί από τον Νίκο Μπλιό και την Heaven Music!

Ένα single, το οποίο είναι σε μουσική και στίχους του Θωμά Θεοδώρου και εκφράζεται μέσα από ένα συναισθηματικό ύφος που σε κάνει να εντρυφήσεις στην έκταση του τραγουδιού που πρόκειται να σε συνεπάρει!

Στο concept του τραγουδιού, ο ερμηνευτής εκφράζει αγανάκτηση, αλλά και θέληση να αποδράσει από μία ερωτική σχέση η οποία τον απογοητεύει, με την εκφραστικότητα του Νίκου Μπλιού να αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του κομματιού. Ο Μπλιός δείχνει στον ακροατή, καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού την ικανότητα του στην ερμηνεία, η οποία είναι άρτια τόσο τεχνικά, όσο και συναισθηματικά. Ξέρει που να πατήσει, ξέρει πώς να κινηθεί παράλληλα με τις εντάσεις του τραγουδιού, αλλά και πώς να σου περάσει όλο αυτό που επιδιώκει μέσα από αυτό το τραγούδι!

Είναι πραγματικά πάρα πολύ καλός σε αυτό που φέρνει στα αυτιά μας μέσα από το τραγούδι “Άσε Με Να Ζήσω” και έχει καταφέρει να ανεβάσει τον πήχη ακόμα περισσότερο με το ιδιαίτερο μουσικό πάθος που τον διακατέχει. Ο Νίκος Μπλιός είναι γνωστός για το μουσικό του υπόβαθρο και για τι μπορεί να κάνει, κάτι το οποίο όμως ξεπερνιέται κατά πολύ με αυτή τη νέα του κυκλοφορία. Έχει πραγματικά φτάσει πάνω από τον συνηθισμένο του εαυτό!

Όλο αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα, έχει ντυθεί βέβαια και με ένα music video, το οποίο συνοδεύεται με απουσία χρώματος και σε συνδυασμό με τον προβληματισμένο ερμηνευτή τονίζει το συναίσθημα που ακολουθεί το τέλος μιας σχέσης, το οποίο περιγράφει και το τραγούδι. Τη σκηνοθεσία του music video την έχει επιμεληθεί ο Λευτέρης Γιαννόπουλος με το όλο στήσιμο να είναι απλά εκπληκτικό!

Μέσα από λίγα λεπτά λοιπόν και με ένα μόνο single, ο Nίκος Μπλιός, οι συνεργάτες του και η Heaven Music, έχουν καταφέρει να προσφέρουν στον ακροατή ένα αποτέλεσμα που θα τον συγκινήσει, θα τον σαγηνέψει και θα τον κάνει να το ακούσει ξανά και ξανά!

Μην το χάσετε!!!

https://www.facebook.com/nikos.blios

https://www.instagram.com/nikosblios

https://mobile.twitter.com/nikosblios

https://open.spotify.com/artist/4h47sYZTEFCsZm8qy1njvH

Νίκος Μπλιός – Άσε Με Να Ζήσω | Official Music Video (HD)

https://www.youtube.com/watch?v=CBtlNDr5KGw