Ειδήσεις Ευρωπαϊκή Ένωση Κόσμος Οικουμενικό Πατριαρχείο Ομογένεια

Τελετή για τα θύματα της τρομοκρατικής επιθέσεως της Νικαίας

 

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας σε τελετή για τα θύματα της τρομοκρατικής επιθέσεως της Νικαίας

 

Με την παρουσία του Γάλλου Πρωθυπουργού κ. Jean Castex, του Εξοχωτάτου Πρίγκηπα Αλβέρτου του Μονακό, του Προέδρου της Γερουσίας της Γαλλίας, του Δημάρχου της Νικαίας κ. Christian Estrosi και λοιπών επισήμων, πραγματοποιήθηκε σήμερα μια σεμνή τελετή στον λόφο του κάστρου της Νικαίας στη Γαλλία για τα τρία θύματα της τρομοκρατικής επιθέσεως της 29ης Οκτωβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ συνοδευόμενος από τον ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Νικαίας π. Μιχαήλ Σεληνιωτάκη, μαζί με τον Ρωμαιοκαθολικό Επίσκοπο Νικαίας, τον Πρόεδρο της Προτεσταντικής Ομοσπονδίας και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου των Μουσουλμάνων της Γαλλίας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού και ήταν παρόντες στην τελετή μεταξύ περιορισμένου αριθμού επισήμων λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid-19.

Ο Γάλλος Πρωθυπουργός σε μια σημαντική ομιλία αναφέρθηκε στην τελευταία τρομοκρατική επίθεση που έπληξε τη χώρα ενώ συγκινητική ήταν η τιμητική παρασημοφόρηση των τριών θυμάτων εκ μέρους της Γαλλίας.

VIDEO: 

https://www.youtube.com/watch?v=7kP16oi_4X0

 

Αφήστε μια απάντηση