‘Αρθρα

“Γιορτή δημοκρατίας για την παράταξη οι εσωκομματικές εκλογές”

 

Του Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης

47 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να τιμά την παράδοσή της ως η μεγάλη λαϊκή παράταξη της χώρας που πρωταγωνιστεί πάντα στα μεγάλα διακυβεύματα, τις μεταρρυθμίσεις και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες με το βλέμμα στους νέους.

Σήμερα θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. που για την παράταξή μας η διαδικασία αυτή είναι γιορτή δημοκρατίας.

Η μεγάλη συμμετοχή, πανελλαδικά 6.852 στελέχη κατέθεσαν την υποψηφιότητά τους, μεταξύ των οποίων πολλοί νέοι και νέες, για τα αξιώματα των προέδρων και των μελών των διοικητικών συμβουλίων των διοικουσών επιτροπών εκλογικών περιφερειών,  των προέδρων και των μελών των διοικητικών συμβουλίων των δημοτικών τοπικών οργανώσεων, και των συνέδρων, αποτυπώνει  ότι υπάρχει δυναμική σε τοπικό επίπεδο και σε επίπεδο κοινωνίας, εκεί που πραγματικά κρίνονται πολλά σε κάθε εκλογική μάχη.

Επιβεβαιώνει την απήχηση του Πρωθυπουργού στους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, και ότι ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που οι προκλήσεις του μέλλοντος μας θέλουν όλους στην πρώτη γραμμή, η μεγάλη συμμετοχή είναι αναγκαία για την επιτυχία των στόχων της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πρώτη στιγμή η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκαναν τους νέους  πρωταγωνιστές σε μια Ελλάδα που αλλάζει.

Στη συνέχεια έκαναν  πράξη την ψηφιακή μετάβαση. Πρωτοπορώντας και στις εσωκομματικές εκλογές, είναι το πρώτο κόμμα που εξασφαλίζει στα μέλη του τη δυνατότητα να ψηφίσουν ηλεκτρονικά. Και σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε πρωταγωνιστές. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους υποψήφιους.

Αφήστε μια απάντηση