Νέα Ομογένεια

Χαιρετισμός Γεν. Γραμμ. Γιάννη Χρυσουλάκη στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Mid-term Conference στη Βιέννη

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, Ιωάννης Χρυσουλάκης, στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Mid-term Conference που διοργάνωσε η AHEPA Αυστρίας – Distrikt 28 στη Βιέννη με θέμα «Υποστηρίζοντας τις Αρχές μας».

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Η AHEPA είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη Ομογενειακή Οργάνωση και αποτελεί ορόσημο τόσο για τους Ομογενείς μας, όπου γης, όσο και για τους Έλληνες που ζουν στην πατρίδα. Εκδηλώνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη της σε κάθε δύσκολη καμπή της ιστορίας της πατρίδας μας, σε κάθε αγώνα του Έθνους, σε κάθε κρίση και ανάγκη. Αρωγός και συμπαραστάτης, βρίσκεται πάντα δίπλα στην Ελληνική Πολιτεία Είτε πρόκειται για την προώθηση των ελληνικών θέσεων στον διεθνή πολιτικό στίβο είτε για τη στήριξη των οικονομικών και επιχειρηματικών συμφερόντων της χώρας.


Με αφοσίωση στις θεμελιώδεις αρχές της, με προσήλωση στον Έλληνα μετανάστη και ομογενή, στην ενσωμάτωση και τα δικαιώματά του. Με γνώμονα την εκπαίδευση και την υγεία, με σύνθημα την εξέλιξη, την πρόοδο, την προκοπή. Με τη δύναμη όχι μόνο του ατόμου, αλλά και την αποτελεσματικότητα της συλλογικής δράσης»

Αφήστε μια απάντηση