Ομογένεια

Ο Οικονομικός Σύμβουλος της Πρεσβείας αποχαιρετά τη Βιέννη

 

 “Μόλις ολοκληρώθηκε ένας ακόμη κύκλος της επαγγελματικής μου πορείας, μετά από πέντε χρόνια παραμονής στη Βιέννη, ως Οικονομικός και Εμπορικός Σύμβουλος της Πρεσβείας μας. Μετά τα Τίρανα, το Σαράγεβο, τη Ρώμη και το Ντουμπάι, η Βιέννη υπήρξε ακόμη μία περίοδος γεμάτη από πλούσιες εμπειρίες, ποικίλες δραστηριότητες, συγκινήσεις και χαρές αλλά και δυσκολίες λόγω του κορωνοιού.

Ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους στην Ελλάδα και την Αυστρία στο σημαντικό έργο της προώθησης της ελληνικής οικονομίας στη φίλη χώρα.

 

Vrettakis 07-21 II

 

Ιδιαίτερα ευχαριστώ την Πρέσβη της Ελλάδας στη Βιέννη κ. Αικατερίνη Κόικα για την αγαστή και γόνιμη συνεργασία που είχαμε εδώ στη “Δημοκρατία των Άλπεων” για την ευόδωση του κοινού μας στόχου, και για την ωραία αποχαιρετιστήρια βραδιά.

Ευχαριστώ επίσης ολόψυχα τις συναδέλφισες και συναδέλφους και όλους τους συνεργάτες, με τους οποίους είχα τη χαρά να συνυπηρετήσω όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

Vrettakis 07-21 III

 

Νιώθω ακόμη την ανάγκη να εκφράσω αισθήματα σεβασμού προς τον αγαπητό Μητροπολίτη Αυστρίας, Έξαρχο Ουγγαρίας και Μεσευρώπης κ.κ. Αρσένιο, του οποίου η ποιμαντορία τιμά τις καλύτερες παραδόσεις της “Βιέννης των Ελλήνων” και της παραδουνάβιας ιστορικής διαχρονικής παρουσίας του Ελληνισμού.

Πάνω απ΄όλα, όμως, ευχαριστώ τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου για την κατανόηση τους που βρίσκομαι μακριά τους.

Ευγνώμων για όλα..

Με τις ευχές μου σε όλους τους φίλους για ένα καλό καλοκαίρι με υγεία και αισιοδοξία!!!”

Μιχάλης Βρεττάκης

 

 

Όλοι εμείς  από τον Hephaestus  Wien,  από τα βάθη της καρδιά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή του.

 

Αφήστε μια απάντηση