Τέχνες και Εικαστικά

“Μια Φωτογραφία, Χίλιες Γεύσεις”

 

Η έκθεση γαστρονομικής Φωτογραφίας “Μια Φωτογραφία, Χίλιες Γεύσεις” συνεχίζει το υπέροχο ταξίδι της…

Από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιείται στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού ΠΠΙΕΔ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας μια έκθεση γεμάτη Φως, Χρώματα και Γεύσεις.

 

λευκή αρμονία

 

Το μαγειρικό μας blog “Σεντούκι της Γιαγιάς”, αναγνωρίζοντας πως γεύση και εικόνα πορεύονται μαζί, τον Μάρτιο του 2020 διοργάνωσε αυτόν τον ξεχωριστό διαγωνισμό γαστρονομικής φωτογραφίας.

Το ενδιαφέρον των 109 συμμετεχόντων με 391 φωτογραφίες ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και το γιορτάζουμε με μια ακόμη γευστική έκθεση!

 

A tribute to Black forest

 

Οι διαγωνιζόμενες φωτογραφίες αποτυπώνουν την έμπνευση των συμμετεχόντων, την τεχνική τους, την οπτική τους, τα προϊόντα αλλά και τα καλομαγειρεμένα φαγητά, τα γλυκά, τις πρώτες ύλες, το μόχθο και τις  τις αντιθέσεις, συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία γαστρονομίας για όλους!

 

άρτος Κύπρος 2020

 

 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Τρίτη 23 Νοεμβρίου, 17:00 έως 20:00

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, 17:00 έως 20:00

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, 17:00 έως 20:00

Εγκαίνια Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, 18:00

Η έκθεση πραγματοποιείται σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα που έχει εξαγγείλει το κράτος για τον Covid-19. Μένουμε ασφαλείς!

 

 

Τιμούμε:

  • Τον Meat Illusion Chef Γιώργο Λορέντζο, Πρόεδρο της σχολής Academy of Gastronomy, Αντιπρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας (ΛΑΕΓ), τον πρώτο Butcher  Chef που είδε το κρέας με τα μάτια ενός καλλιτέχνη κι έκανε γνωστή την ελληνική γαστρονομία στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο

 

 

https://sentoukitisgiagias.club/food-photography-edodima-2/

https://sentoukitisgiagias.club/24014/

Αφήστε μια απάντηση