Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το single των ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ με τίτλο «Μαύρος Άγγελος»

Το δεύτερο single του μουσικού project ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ μόλις κυκλοφόρησε και ονομάζεται «Μαύρος Άγγελος».

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου single «Πάρε Καρδιά», ο Jester και η παρέα του έρχονται να μας δώσουν μία δεύτερη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ τους με ένα τραγούδι γεμάτο συναισθήματα, ένταση και ερωτισμό, αποκαλύπτοντας ακόμα μία πτυχή του χαρακτήρα του project.

Μία όμορφη ροκ μπαλάντα που σε γεμίζει συγκινήσεις με τη συνολική του σύνθεση, η οποία βασίζεται στην πολύ καλά γραμμένη μελωδική κιθάρα, στα ρυθμικά κλιμακωτά τύμπανα και σε φωνητικά που έχουν πιάσει στο 100% το ύφος του τραγουδιού και όσο περνάνε τα λεπτά ξεδιπλώνουν όλο και περισσότερες ενδιαφέρουσες τεχνικές. Τεχνικές που αναδεικνύονται τόσο από το πάθος, όσο και από την χροιά του τραγουδιστή, ο οποίος μοιάζει να έχει την ιδανική φωνή για ένα τέτοιο τραγούδι.

Όλο αυτή η ενδιαφέρουσα μίξη λοιπόν, φέρνει στα αυτιά μας ένα τραγούδι που όσο περνάνε τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα ανεβάζει την ένταση του και μας δημιουργεί αναμνήσεις από το παλιό καλό ελληνικό ροκ δίνοντας μας ένα σύνολο που θα ζήλευαν αρκετά μεγάλα ονόματα της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής. Πραγματικά, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο «Μαύρος Άγγελος», καταφέρνει να μας δημιουργήσει πολύ έντονα ερωτικά συναισθήματα και να χαρακτηρίσει τον εαυτό του ως ένα τραγούδι που θα ξεχωρίσει από το πολυαναμενόμενο επερχόμενο album των ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ!

Βάλτε να το ακούσετε και είμαι σίγουρος ότι θα λατρέψετε όλη αυτή την ατμόσφαιρα που βγάζει προς τα έξω, ενώ όσοι παίζουν μουσικά όργανα θα δώσουν έμφαση σίγουρα στην κιθάρα που κλαίει στα τάστα και δημιουργεί οργασμό συναισθημάτων!

Μην χάσετε το νέο single των ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, γιατί ο «Μαύρος Άγγελος» είναι εδώ και δεν φεύγει από το repeat!!!

https://www.facebook.com/kassandramusicprojectofficial

https://www.youtube.com/channel/UCzv1-fCRMXNwvsp6We4tELQ 

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ | OFFICIAL LYRIC VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=vxcrPu3_0AQ