Συνεντεύξεις

Μέσα από τα μάτια της Σάντρας Βουτσά – Η ΕΚΠΟΜΠΗ @ HR

 

https://www.mixcloud.com/hr2017/i-efimeris-tis-technis-ek-23-9-21/

Στον παραπάνω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη στην οποία μέσα από τα μάτια της Σάντρας Βουτσά, ως καλεσμένης της πολιτιστικής εκπομπής του Hephaestus Radio (HR), Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, με τον Δημήτρη Λαζάρου, οι ακροατές του #1 Ομογενειακού Ραδιοφώνου στην καρδιά της Ευρώπης, τη Βιέννη Αυστρίας, μπορούν να “ζήσουν” στιγμές δίπλα στους γονείς της, τον Κώστα Βουτσά, έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς και την Έρρικα Μπρόγιερ, τη μητέρα της που άφησε το δικό της στίγμα σε διαφορετικές μορφές Τέχνης, όπως το τραγούδι, ο χορός και η ηθοποιία.

Παράλληλα θα ανακαλύψουν την ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα της ίδιας της Σάντρας Βουτσά, που δε φοβάται να μιλάει και που διακρίνεται για την αγάπη της προς τη Φύση.

Μια εκπομπή που είναι γεμάτη ΑΓΑΠΗ, ίσως την έννοια στην οποία η ίδια πιστεύει περισσότερο και την οποία ξέρει να σκορπά απλόχερα. Άλλωστε πως μπορούσε να είναι διαφορετική, όταν οι γονείς της ήταν τόσο χαρισματικοί.

Η πολιτιστική εκπομπή, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου, μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας και πάντα μέσα από τις διαδικτυακές συχνότητες του #1 Ομογενειακού Ραδιοφώνου, Hephaestus Radio (HR), που εκπέμπει από την καρδιά της Ευρώπης, τη Βιέννη Αυστρίας απευθείας στις καρδιές των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο, μια και ακούγεται αποδεδειγμένα σε 165 χώρες του κόσμου.

Ακούτε HEPHAESTUS RADIO (HR) στους παρακάτω συνδέσμους:

στο SITE:

http://radio.hephaestuswien.com

live24 

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App 

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOKhttps://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση