Συνεντεύξεις

Τατιάνα Λύγαρη – Μια γυναίκα με πάθος στο HR – Η ΕΚΠΟΜΠΗ 

 

https://www.mixcloud.com/hr2017/i-efimeris-tis-technis-ek-01-04-22/

Στον παραπάνω σύνδεσμο οι ακροατές του Hephaestus Radio (HR) έχουν την ευκαιρία να ακούσουν την εκπομπή, της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου, της πολιτιστικής εκπομπής του Hephaestus Radio (HR) με καλεσμένη την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα, κ. Τατιάνα Λύγαρη. 

Αφορμή της τηλεφωνικής τους συνάντησης, η παράσταση ondemand “Women of PASSION, Women of GREECE” που μπορούν να παρακολουθήσουν οι Έλληνες Ομογενείς και για την οποία ήδη η ιστοσελίδα Hephaestus Wien έχει δημοσιεύσει τις απαραίτητες πληροφορίες τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω link:

https://hephaestuswien.com/women-of-passion-women-of-greece/

Πέραν όμως από την παράσταση, η κ. Λύγαρη αναφέρετε στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ που εμπνεύστηκε και υλοποίησε, όνειρο και έργο ζωής για την ίδια, το μοναδικό ‘τρένο – θέατρο’ στον κόσμο, έναν πρωτοποριακό σιδηροδρομικό πολυχώρο πολιτισμού με πυρήνα το θέατρο, στον οποίο έχει επενδύσει το μεγαλύτερο μέρος της καλλιτεχνικής δραστηριότητάς της, έκτοτε. Το Τρένο στο Ρουφ είναι ένας πλήρης συρμός, αποτελούμενος από εννέα ανακαινισμένα βαγόνια – αντίκες, στα οποία περιλαμβάνονται και μερικά μεγάλης ιστορικής αξίας, που τον καθιστούν ένα βιομηχανικό μνημείο της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Φιλοξενείται μέσα στον εν λειτουργία Σιδηροδρομικό και Προαστιακό σταθμό του Ρουφ και λειτουργεί από το 1997, ως ένας πρότυπος σιδηροδρομικός πολιτιστικός πολυχώρος, μοναδικός στο είδος του. Δραστηριοποιείται σ’ όλους τους τομείς του πολιτισμού, με πυρήνα του το θέατρο , τα εικαστικά και μουσικά δρώμενα, καθώς και στην εστίαση, την οποία πρώτο συνδύασε με το θέαμα. Έως τώρα, η πρωτοτυπία του χώρου και η ποιότητα των δράσεων έχουν χαρίσει την αποδοχή και την αγάπη του κοινού αλλά και διθυραμβικές κριτικές από τον Τύπο.

 

ΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ στο Hephaestus Radio που εκπέμπει διαδικτυακά και παγκόσμια σε 165 χώρες του κόσμου στα παρακάτω links:

στο SITE:

http://radio.hephaestuswien.com

live24 

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App 

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOKhttps://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

 

Αφήστε μια απάντηση