Χωρίς κατηγορία

Λίγο πριν το 2022, ο TASOS P. @ HR – H ΕΚΠΟΜΠΗ

 

https://www.mixcloud.com/hr2017/i-efimeris-tis-technis-ek-23-12-21/

Στον παραπάνω mixcloud σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε τον Έλληνα εκπρόσωπο της ηλεκτρονικής μουσικής που έχει κατορθώσει να αποσπάσει σημαντικά παγκόσμια βραβεία και να σκαρφαλώσει τη μουσική του στις πρώτες θέσεις των Ελληνικών και διεθνών charts, τον Τάσο Πέτσα ή Tasos P. που ήταν  ο τελευταίος καλεσμένος για το 2021 της πολιτιστικής εκπομπής του Hepahestus Radio (HR) με το Δημήτρη Λαζάρου, την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου.

Ακολουθούμε την πορεία του Tasos P. ως δημιουργού ηλεκτρονικής μουσικής, για την επιστροφή του ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του βραβευμένου με Global Award στην Αμερική άλμπουμ του “Retro Boy”, με το E.P. “Retro Boy Revisited” μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία της FM Records, Meditelectro και φυσικά ακούμε τα νέα tracks καθώς και το γαλλόφωνο τραγούδι «Été DAmour» που κυκλοφόρησε το φετινό καλοκαίρι και γνώρισε επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία ανεβαίνοντας στο #1 του UK World Singles Chart.

Με ποιο Χριστουγεννιατικό τραγούδι καλωσορίζει η εκπομπή τα Χριστούγεννα και με ποιες ευχές τόσο από τον Δημήτρη Λαζάρου αλλά και τον Τάσο Πέτσα αποχαιρετά η εκπομπή το 2022;

ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣΤΕ και ΑΚΟΥΤΕ την πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio (HR), Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου κάθε Πέμπτη στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας, παγκόσμια και διαδικτυακά μέσα από τα παρακάτω links:

 

στο SITE:

http://radio.hephaestuswien.com

live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

 

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!