Χωρίς κατηγορία

Ραδιοφωνική συνέντευξη Κωνσταντίνου Χριστοφόρου @ HR 

 

 
Στον παραπάνω σύνδεσμο μπορείτε πλέον να ακούσετε τη συνέντευξη του γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου. 
 Μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την πορεία του στο τραγούδι, τις εμπειρίες του από τις συμμετοχές του στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, μας αποκαλύπτει ποιες ήταν οι αγαπημένες συνεργασίες του και η εκπομπή, ακολουθώντας τον γεμίζει με όμορφες εικόνες από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την αγαπημένη μας Κύπρο.

Φυσικά μας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την τελευταία του επιτυχία, ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ, που συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερα εικαστικό βίντεο κλιπ, γυρισμένο στη Νάξο.

Τα παραπάνω και πολλά περισσότερα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε πάντα στο Hephaestus Radio που εκπέμπει αποδεδειγμένα και διαδικτυακά σε 165 χώρες του κόσμου, στα παρακάτω links:

site

http://radio.hephaestuswien.com

live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110&fbclid=IwAR0bLCggTSE3IXB-J0FW5srEUXbykiiniGFlRfg6z6u1QX3kR6HAS1nsUTs

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!