Κύπρος

“In Hope and Memory”: επέτειος των 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο

Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο, η ΑΧΕΠΑ Βιέννης “Νικόλαος Δούμπας” και η Περιφέρεια ΑΧΕΠΑ Κεντρικής Ευρώπης, σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων Βιέννης και το καλλιτεχνικό σχήμα Vienna Quartiere Artistico διοργανώνουν τη συναυλία “In Hope and Memory” την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024, ώρα 7 μμ στο Wiener Konzerthaus (Lothringerstraße 20, 1030 Bιέννη).

Στη συναυλία συμμετέχουν ο διεθνούς φήμης Έλληνας βαρύτονος Άρης Αργύρης καθώς και η διακεκριμένη Κύπρια σοπράνο Χρύσω Μακαρίου. Τους δύο καλλιτέχνες θα πλαισιώσει η Χορωδία Ομοίων Φωνών Κοριτσιών Μουσικών Σχολείων της Κύπρου Vox Venus, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ελένης Κυπριανού.

Συμμετέχουν το κουαρτέτο εγχόρδων MaeΣtri VirTuozi και η Κύπρια πιανίστρια Αννίνη Τσιούτη. Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αννίτας Δημητρίου, και στηρίζεται από την Κυπριακή Πρεσβεία στη Βιέννη καθώς και από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για κρατήσεις εισιτηρίων: office@ahepa.at,lykeioellinidon.vienna@gmail.com ή στην ιστοσελίδα του Wiener Konzerthaus.

Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκταρίας στη Βιέννη

Αφήστε μια απάντηση