Χωρίς κατηγορία

Η γεύση της ζωής στο Hephaestus Radio

 

Αναστασία Καδρέβη

Η γεύση της ζωής!, μια εκπομπή αφιερωμένη στη γεύση, στην παράδοση, στη φύση, στον πολιτισμό, και σε όσα κρύβει το Σεντούκι της Γιαγιάς στο HR

Στις εκπομπές θα μοιράζομαι μαζί σας συνταγές, νέα του Σεντουκιού, βόλτες σε ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας, tips για γλυκιά ζωή, παροιμίες, γνωμικά και πολλά άλλα!!!

Σ’ αυτήν την εκπομπή θα φτιάξουμε λαχανοντολμάδες, θα ταξιδέψουμε στην Αμφίκλεια που βρίσκεται στο Νομό Φθιώτιδας, αλλά θα δούμε και γιατί οι παλιοί έλεγαν «κάθε πράμα στον καιρό του…».

Θα μοιραστώ μαζί σας ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Paulo Coelho “Το Εγχειρίδιο του Πολεμιστή του Φωτός”, και θα διαβάσουμε το γράμμα που έστειλε μια μητέρα στην κόρη της.

Επίσης, θα μιλήσουμε για τις κοινωνικές δράσεις του Σεντουκιού για το μήνα Οκτώβριο.

Θα μοιραστούμε tips και μυστικά για καλύτερη ζωή!

 

Όλα αυτά και πολλά ακόμα, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. ώρα Κεντρικής Ευρώπης  (7 μ.μ. ώρα Ελλάδας), με την Αναστασία Καδρέβη, πάντα μέσα από το Hephaestus Radio που εκπέμπει διαδικτυακά και αποδεδειγμένα σε 165 χώρες του κόσμου.

 

Site

http://radio.hephaestuswien.com

Live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Στο Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Και στο Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1