Ομογένεια

Χριστίνα Τσαρδίκου & Μαρία Λαζάρεβα στη “H Φωνή της Ελλάδας”

 

H Φωνή της Ελλάδας: «Η φωνή που μας ενώνει»

φιλοξενεί τις ομογενείς Χριστίνα Τσαρδίκου & Μαρία Λαζάρεβα

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, στις 16:00

 

Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 και ώρα 16:00, η εκπομπή «Η φωνή που μας ενώνει» της «Φωνής της Ελλάδας», του παγκόσμιου ραδιοφώνου της ΕΡΤ, «ταξιδεύει» στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής για να συναντήσει τη γιατρό και πρόεδρο της Πολιτιστικής Οργάνωσης «Νόστος», Χριστίνα Τσαρδίκου.

 

 

Η κυρία Τσαρδίκου θα αναφερθεί στον Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα «200 χρόνια Λευτεριάς και Ελληνισμού» που διοργανώνει ο «Νόστος». Ο διαγωνισμός διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ένωση Λογοτεχνών Αργεντινής (SADE) και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας. Η σημαντική αυτή δράση απευθύνεται στους απανταχού Έλληνες και φιλέλληνες -δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν με ένα δικό τους έργο, το οποίο θα έχουν εμπνευστεί από την Ελληνική Επανάσταση.

 

 

Και από την Αργεντινή, η «Φωνή της Ελλάδας» θα ταξιδέψει στην Αρμενία. Η Μαρία  Λαζάρεβα, πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων της Αρμενίας, θα μας ενημερώσει για τις δράσεις τους, αλλά και για τη σημερινή κατάσταση, μετά τους σχετικά πρόσφατους  βομβαρδισμούς στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, αλλά και στα χωριά της περιοχής Βαρτενίς.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Γιάννα Τριανταφύλλη

Μετάδοση: Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, 16:00-18:00 ώρα Ελλάδας
και Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, 03:00-05:00 ώρα Ελλάδας

AΚΡΟΑΣΗ

Ψηφιακά μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες της ΕΡΤ στην ένδειξη: Voice of Greece

Διαδικτυακά μέσα από το webradio της ιστοσελίδας της ΕΡΤ: http://webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Στα Βραχέα κύματα, στη συχνότητα των 9420 ΚΗΖ

Αφήστε μια απάντηση