Παροικιακά Νέα

Η διεθνούς φήμης Μαρία Κοτρότσου @ HR 

 

Η διεθνούς φήμης συνθέτρια Μαρία Κοτρότσου που ζει και δημιουργεί στο Παρίσι είναι η καλεσμένη της πολιτιστικής εκπομπής του HEPHAESTUS RADIO, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με το Δημήτρη Λαζάρου.

Η Μαρία Κοτρότσου, συνθέτις και ερμηνεύτρια η ίδια, αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη περίπτωση στη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Μέσα από το πιάνο, το συνθεσάιζερ και το ορχηστρικό της σύνολο, ξεπηδούν ήχοι και χρώματα προτείνοντας στο ακροατήριο μαγευτικά ηχοτοπία.

Οι συνθέσεις της έχουν έντονο κινηματογραφικό χαρακτήρα. Δημιουργός και πρωτοπόρος του μουσικού στυλ “instelect” , αναπτύσσει μία μουσική ιδανικής συνύπαρξης ηλεκτρονικών ήχων και ακουστικών οργάνων.

Στην εκπομπή μας διηγείται τα πρώτα χρόνια στο Παρίσι και μας αποκαλύπτει σε ποιο σημείο λίγο έξω από το Παρίσι ηρεμεί και εμπνέεται, ποιες είναι οι Ελληνικές και διεθνείς συνεργασίες της, αν θα έγραφε μουσική που θα γινόταν τραγούδι ώστε να συμμετείχε στο διαγωνισμό της Eurovision, σε ποιο χώρο στην Ελλάδα θα ήθελε να δώσει συναυλία και πολλά πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΟΤΣΟΥ μπορείτε να έχετε στην επίσημη ιστοσελίδα της https://www.mariakotrotsou.com/home-gr

 

Μείνετε συντονισμένοι στο HEPHAESTUS RADIO και ακούστε την πολιτιστική του εκπομπή, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, με καλεσμένη τη διεθνούς φήμης συνθέτρια ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΟΤΣΟΥ, την ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας 

στα παρακάτω links: 

site

http://radio.hephaestuswien.com

live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110&fbclid=IwAR0bLCggTSE3IXB-J0FW5srEUXbykiiniGFlRfg6z6u1QX3kR6HAS1nsUTs

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Αφήστε μια απάντηση