Χωρίς κατηγορία

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαρμαρινός @ HR

 

 Ο σπουδαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός Μιχαήλ Μαρμαρινός είναι ο φιλοξενούμενος της πολιτιστικής εκπομπής του Hephaestus Radio (HR) Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, με τον Δημήτρη Λαζάρου, την Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας.

Σπουδαίος γιατί δεν είναι μόνο το βιογραφικό του και η καριέρα του που το αποδεικνύουν όσο και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, γιατί πάντα τα βλέπει κάτω από την επιφάνεια, φτάνοντας τη σκέψη σε βάθος, ώστε κάθε συνομιλητής μαζί του να διανύει ένα ταξίδι που σίγουρα θα ανακαλύψει νέες εκδοχές μιας πραγματικότητας που συνήθως την αντιμετωπίζουμε επιφανειακά.

Συντονιστείτε λοιπόν την Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, όπως και κάθε Πέμπτη, στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας στην πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio (HR), Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, με τον Δημήτρη Λαζάρου, μέσα από την παγκόσμια και διαδικτυακή συχνότητα του Hephaestus Radio που φτάνει από την καρδιά της Κεντρικής Ευρώπης, τη Βιέννη, στις Ελληνικές καρδιές σε 165 χώρες του κόσμου. 

 

ΑΠΛΆ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS:

στο SITE:

http://radio.hephaestuswien.com

live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!