Χωρίς κατηγορία

Μέσα από τα μάτια της Σάντρας Βουτσά στο HR 

 

Δημήτρης Λαζάρου

Μέσα από τα μάτια της Σάντρας Βουτσά, ως καλεσμένης της πολιτιστικής εκπομπής του Hephaestus Radio (HR), Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, με τον Δημήτρη Λαζάρου, οι ακροατές του #1 Ομογενειακού Ραδιοφώνου στην καρδιά της Ευρώπης, τη Βιέννη Αυστρίας, θα “ζήσουν” στιγμές δίπλα στους γονείς της, τον Κώστα Βουτσά, έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς και την Έρρικα Μπρόγιερ, τη μητέρα της που άφησε το δικό της στίγμα σε διαφορετικές μορφές Τέχνης, όπως το τραγούδι, ο χορός και η ηθοποιία.

Παράλληλα θα ανακαλύψουν την ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα της ίδιας της Σάντρας Βουτσά, που δε φοβάται να μιλάει και που διακρίνεται για την αγάπη της προς τη Φύση.

Μια εκπομπή που είναι γεμάτη ΑΓΑΠΗ, ίσως την έννοια στην οποία η ίδια πιστεύει περισσότερο και την οποία ξέρει να σκορπά απλόχερα. Άλλωστε πως μπορούσε να είναι διαφορετική, όταν οι γονείς της ήταν τόσο χαρισματικοί.

Μείνετε συντονισμένοι στο Hephaestus Radio (HR) που εκπέμπει αποδεδειγμένα και διαδικτυακά σε 165 χώρες του κόσμου, όπου χτυπούν Ελληνικές καρδιές και ακούστε την εκπομπή, την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας στα παρακάτω links:

 

στο SITE:

http://radio.hephaestuswien.com

live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!