Ομογένεια Παροικιακά Νέα

Ο θεός Ήφαιστος αποκαλύπτει το διαδραστικό – διαδικτυακό μυστικό του

 

Ο θεός Ήφαιστος αποκαλύπτει το διαδραστικό – διαδικτυακό μυστικό του στο Hephaestus Radio

 

Δημήτρης Λαζάρου

Ένα ξεχωριστό διαδραστικό παιχνίδι μυστηρίου, «Το μυστικό του Ηφαίστου», γίνεται η αφορμή για να ενώσουν τις δυνάμεις τους – για πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο – δυο Διαχειριστικές Αρχές Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων, της Αττικής και του Βορείου Αιγαίου.

Το παιχνίδι, υλοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Καμπάνιας #Europeinmyregion που κάθε χρόνο αναδεικνύει παρεμβάσεις, οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από Διαρθρωτικά Ταμεία  στις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες και δίνει την ευκαιρία σε παίκτες κάθε ηλικίας να… εξιχνιάσουν ένα μυστικό από την αρχαιότητα, σε ένα ζωντανό ραντεβού στο YouTube  – https://bit.ly/3j2toD9 – που δόθηκε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ.

Μια μέρα μετά ο Δημήτρης Λαζάρου στην πολιτιστική εκπομπή Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ φιλοξενεί τρεις καλεσμένους που εμπνεύστηκαν, δημιούργησαν και με την παρουσία τους έδωσαν στο θεό Ήφαιστο όλη την απαραίτητη ενέργεια στα μυστικό του, ώστε να πετύχει να κάνει εντυπωσιακή την παρουσία του στο διαδίκτυο.

Έτσι για το διαδραστικό μυστικό του Ήφαιστου μιλούν ο κ. Γιώργος Πλακωτάρης από τη διαχειριστική αρχή Βορείου Αιγαίου, ο κ. Νίκος Ζούρος, Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και ο ηθοποιός κ. Θανάσης Ζερίτης.

Η συζήτηση όμως με τους τρεις αυτούς σημαντικούς καλεσμένους δεν περιορίζεται μόνο στο μυστικό του Ήφαιστου, αλλά εστιάζεται και στις δύσκολες καταστάσεις που έχει περάσει το νησί της Λέσβου τα τελευταία χρόνια καθώς και στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι άνθρωποι της Τέχνης.

 

 

 

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Hephaestus Radio, την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ. ώρα Κεντρικής Ευρώπης για να ακούσετε το μυστικό του Ήφαιστου στα παρακάτω links:

 

Στο site

http://radio.hephaestuswien.com

Στο live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Στο Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Στο Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Αφήστε μια απάντηση