Χωρίς κατηγορία

Λίγο πριν το 2022, ο TASOS P. @ HR 

 

Ένας Έλληνας εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής μουσικής που έχει κατορθώσει να αποσπάσει σημαντικά παγκόσμια βραβεία και να σκαρφαλώσει τη μουσική του στις πρώτες θέσεις των Ελληνικών και διεθνών charts, o Τάσος Πέτσας ή Tasos P. είναι ο τελευταίος καλεσμένος για το 2021 της πολιτιστικής εκπομπής του Hepahestus Radio (HR) με το Δημήτρη Λαζάρου, την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας. 

Ακολουθούμε την πορεία του Tasos P. ως δημιουργού ηλεκτρονικής μουσικής, για την επιστροφή του ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του βραβευμένου με Global Award στην Αμερική άλμπουμ του “Retro Boy”, με το E.P. “Retro Boy Revisited” μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία της FM Records, Meditelectro και φυσικά ακούμε τα νέα tracks καθώς και το γαλλόφωνο τραγούδι «Été DAmour» που κυκλοφόρησε το φετινό καλοκαίρι και γνώρισε επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία ανεβαίνοντας στο #1 του UK World Singles Chart.

Με ποιο Χριστουγεννιατικό τραγούδι καλωσορίζει η εκπομπή τα Χριστούγεννα και με ποιες ευχές τόσο από τον Δημήτρη Λαζάρου αλλά και τον Τάσο Πέτσα αποχαιρετά η εκπομπή το 2022;

Τα παραπάνω και πολλά περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στην πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio (HR), Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου κάθε Πέμπτη στις 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας, παγκόσμια και διαδικτυακά μέσα από τα παρακάτω links:

 

στο SITE:

http://radio.hephaestuswien.com

live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

 

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!