Πολιτισμικά

Ένας ηθοποιός για τους ηθοποιούς, ο Σπύρος Μπιμπίλας στο HR 

 

Ένας ηθοποιός που αγωνίζεται για τους ηθοποιούς είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών  που φιλοξενείται “τηλεφωνικά” στην ΕΚΤΑΚΤΗ εκπομπή Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου, την πολιτιστική εκπομπή του HEPHAESTUS RADIO.

Αγωνιστής και υπερασπιστής ενός επαγγέλματος που ανήκοντας στον Πολιτισμό, βάλλεται από την εποχή της οικονομικής κρίσης και συνεχίζει να βάλλεται την εποχή του COVID 19, o Σπύρος Μπιμπίλας αγωνίζεται για να αποκατασταθούν δικαιώματα που έχουν χαθεί και όλες αυτές οι αδικίες που υπάρχουν σήμερα. Αφορμή για να μας ενημερώσει σχετικά με τα προβλήματα των ηθοποιών είναι το εξαιρετικό ημερολόγιο του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) που εκδίδεται τα τελευταία 3 χρόνια και έχει αποκτήσει φανατικούς αναγνώστες. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αναφέρονται οι τρόποι επικοινωνίας, ώστε να μπορέσει κάποιος να το αποκτήσει, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρεται και στη συγκινητική ανταπόκριση που έχει το ημερολόγιο σε μακρινές χώρες, όπου χτυπά η Ελληνική καρδιά. Φυσικά δε λείπουν οι ερωτήσεις σχετικά με την επαγγελματική του πορεία και τα μελλοντικά του σχέδια, όταν κάποια στιγμή θα μπορέσει η κατάσταση να εξομαλυνθεί, ώστε να ασχοληθεί με τη συγγραφή των βιβλίων του που θέλει να ολοκληρώσει.

Πολλά λοιπόν και ενδιαφέροντα, όσα θα ακουστούν στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, την πολιτιστική εκπομπή του Hpehaestus Radio που θα μεταδοθεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ, την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου στις 6μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 7μ.μ., ώρα Ελλάδας, διαδικτυακά και αποδεδειγμένα σε 165 χώρες του κόσμου, στα παρακάτω links:

site

http://radio.hephaestuswien.com

live24

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110&fbclid=IwAR0bLCggTSE3IXB-J0FW5srEUXbykiiniGFlRfg6z6u1QX3kR6HAS1nsUTs

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

 

Αφήστε μια απάντηση