Συνεντεύξεις

Η ραδιοφωνική συνέντευξη μιας νέας φωνής, του Άγγελου Λέπουρη @ HR 

 

https://www.mixcloud.com/hr2017/i-efimeris-tis-technis-ekpompi-34-13-03-21/

Στον παραπάνω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε μια δυναμική νέα φωνή, τον Άγγελο Λέπουρη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου.

Ο Άγγελος Λέπουρης ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού αλλά αυτήν την περίοδο έχει κάνει αίσθηση με δύο νέα του τραγούδια που κυκλοφορούν από την keys Records, το τραγούδι “Άλλος έγινα για σένα” και ένα πολύ συγκινησιακά φορτισμένο τραγούδι με τίτλο “Γαλάζιος Άγγελος”  που περιγράφει την τραγική, συγκλονιστική πράξη του 25χρονου νεαρού Γιάννη Μαθιούδη να κόψει ξαφνικά το νήμα της ζωής του.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Άγγελος Λέπουρης διηγείται τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, εκφράζει την άποψή του για τα δυσάρεστα κι επίκαιρα γεγονότα της εποχής και φυσικά στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους Έλληνες και Κύπριους ομογενείς.

Τα παραπάνω και πολλά ακόμη θα ακούσετε στην  εκπομπή, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με το Δημήτρη Λαζάρου, την πολιτιστική εκπομπή του Hephaestus Radio που εκπέμπει αποδεδειγμένα και διαδικτυακά σε 165 χώρες του κόσμου. 

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση