Παροικιακά Νέα

Ανακοίνωση Προξενικού Γραφείου Βιέννης

 

Μέτρα λειτουργίας του Προξενικού Γραφείου για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού

Δεδομένης της τρέχουσας συγκυρίας της κρίσης του κορωνοϊού, η εξυπηρέτηση στο Προξενικό Γραφείο θα συνεχίσει να γίνεται με προγραμματισμένα ραντεβού.

Από τις 02.05.2022, για την προσέλευση στο Προξενικό Γραφείο δεν θα απαιτείται πλέον η επίδειξη, κατά την είσοδο, βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού μοριακού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR test). Ωστόσο, για την προστασία της υγείας του κοινού και του προσωπικού του Προξενικού Γραφείου, θα εξακολουθούν να ισχύουν τα λοιπά μέτρα προφύλαξης, ήτοι η χρήση μασκών, οι κανόνες υγιεινής (χρήση αντισηπτικού) και η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων (1,5 μέτρο).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσέρχονται στο Προξενικό Γραφείο την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού τους χωρίς καθυστέρηση.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Για πληροφορίες, διευκρινίσεις ή καθορισμό ραντεβού μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στη δ/νση grconsulate@utanet.at ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα  00 43 1 5123142, 5127148.

Για πληροφορίες σχετικά με θέματα ταξιδιωτικών μετακινήσεων/περιορισμών, μπορείτε να επικοινωνείτε επίσης με το Γραφείο ΕΟΤ στο τηλέφωνο 0043 1 512 5317 24.

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα στην Ελλάδα και την Αυστρία μπορούν να αναζητηθούν στις κάτωθι ιστοσελίδες:

Πληροφορίες για ισχύοντα μέτρα για την είσοδο στην Ελλάδα

www.travel.gov.gr

Πληροφορίες για ισχύοντα μέτρα για την είσοδο στην Αυστρία

– www.austria.info

– www.sozialministerium.at/Informationen-zum-coronavirus

 

Αφήστε μια απάντηση