Ράδιο

Η “γλυκιά ζωή” λίγο πριν την Μ. Εβδομάδα

Νατάσα Βησσαρίωνος

Παρασκευή 7 Απριλίου, λίγο πριν τη Μ. Εβδομάδα και στη «γλυκιά ζωή» στο Πρώτο Πρόγραμμα και στη «Φωνή της Ελλάδας» στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο θα μιλήσουμε όπως πάντα για διατροφή και γαστρονομία. Κοντά μας ο Periklis Koskinas με τις ευφάνταστες συνταγές του για τις μέρες που ακολουθούν, η διατροφολόγος ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ με το βιβλίο της «Η Διατροφή στη Νηστεία» και η οινολόγος και σύμβουλος οίνου Marianna Makrigianni θα δώσει τις συμβουλές της για τα κρασιά και τα αποστάγματα του Πάσχα.

Ακόμη, γνωρίζουμε όλες τις μικροζυθοποιίες της χώρας και σειρά έχει o Γιάννης Σιγάλας και η Syra Beer από την αρχόντισσα των Κυκλάδων. Τέλος τα μυστικά του τσουρεκιού μοιράζεται μαζί μας ο πολίτικης καταγωγής Πέτρος Πιπερίδης, τρίτης γενιάς ζαχαροπλάστης.

Στην παραγωγή της εκπομπής ο δημοσιογράφος Nikos Ioannidis.

Ακρόαση από το internet: www.ertecho.gr , μέσα από τα κανάλια ήχου της τηλεόρασης στην ένδειξη proto και στην ένδειξη Voice of Greece, στους 105.8 και 91.6 στα FM, στις κατά τόπους συχνότητες του πρώτου προγράμματος στην περιφέρεια, δορυφορικά μέσω HellasSat και Hotbird και στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά τηλέφωνα.

Αφήστε μια απάντηση