Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το EP της Αμερικανίδας κιθαρίστριας GIA G με τίτλο”Cosmic Wave”

Η Gia Federico είναι μια ιδιαίτερα δραστήρια μουσικός από τη Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών, η  όποια έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια της μέσω διάφορων projects.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με την προσωπική της κατάθεση ως GIA G, μέσω του EP Cosmic Wave, το οποίο είναι η δεύτερη επίσημη δουλειά της που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιέχει 3 instrumental κομμάτια κυριολεκτικά το ένα καλύτερο από το άλλο!

Πρωταγωνιστής σε αυτές τις 3 συνθέσεις είναι η αισθαντική κιθάρα της Gia, η οποία κινείται με μαεστρία ανάμεσα στη μελωδία και τις πιο hard φόρμες, καταφέρνοντας να κρατήσει το ενδιαφέρον και να σε κάνει να δώσεις την δέουσα προσοχή, αφού έχει καταφέρει οι μελωδικές γραμμές της να είναι τόσο χαρακτηριστικές που μπορείς σχεδόν να τις τραγουδήσεις!

Η δε ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι πραγματικά ταξιδιάρικη και όπως σωστά αναφέρει και στο Δελτίο Τύπου, οι 3 συνθέσεις της Gia είναι ιδανικές για να τις ακούς στο αυτοκίνητο και θα συμπληρώσω εγώ,  διασχίζοντας μια μεγάλη λεωφόρο σε ένα μακρύ ταξίδι που δεν ξέρεις που θα σε βγάλει!

Η δε παραγωγή του Cosmic Wave είναι εξαιρετική και πεντακάθαρη ενώ το όλο ύφος θυμίζει έντονα κιθαριστικά άλμπουμ της σχολής του Joe Satriani, πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια κιθαρίστρια που απλώς θέλει να μας αποδείξει πόσο καλά κατέχει την εξάχορδη, αλλά κυρίως να μας προσφέρει αυθεντική συνθετική ευαισθησία.

Αν σας αρέσουν οι instrumental συνθέσεις που βασίζονται στη κιθάρα, έχετε την ευκαιρία μέσω του Cosmic Wave να ανακαλύψετε μια εμπνευσμένη όσο και ψυχωμένη καλλιτέχνιδα η οποία δείχνει ότι έχει πολύ μέλλον στο συγκεκριμένο ύφος.
Αναμένουμε και ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ!

https://sliptrickrecords.com/gia-g/
https://www.facebook.com/SalinaFederico/
https://www.youtube.com/channel/UCqYHa39KWMkVjLzTeiU2tYA
https://www.instagram.com/gia_federico/
https://twitter.com/SALIN606
https://www.facebook.com/salina606
https://www.facebook.com/gia.federico.12
https://www.facebook.com/groups/169610116754891
https://www.reverbnation.com/giafederico
https://www.linkedin.com/in/gia-federico-52978b3/
https://myspace.com/gia606
https://open.spotify.com/artist/6eDztqZa2Z6c5fACxvariw
https://music.amazon.com/albums/B09NP97ZJ9
https://music.apple.com/us/artist/gia-g/1541444525GIS
GIA G – REMINISCING ( Official Music Video Instrumental )
https://www.youtube.com/watch?v=AEm9SMYMdYU
GIA G – COSMIC WAVE
https://www.youtube.com/watch?v=ed6Bzc2UoiA