Ειδήσεις Ελλάδα Τουρισμός

Η οικονομία της “καλής ζωής” ως συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας!!

 

Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος ΕΟΤ

“Πριν 12 χρόνια ,είχα προτείνει , για την προβολή της Ελλάδας μας, το πιο δυνατό χαρτί μας..

Σε όλες μου τις εισηγήσεις αναφέρομαι σε αυτό ως η δύναμή μας.

Απο την αρχή της περιόδου covid όσες φορές ήθελα να συνοψίζω όλες τις σκέψεις μου πιο είναι το βασικό brand της Ελλάδας ήταν ακριβώς αυτό, ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΥ ΖΗΝ!

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ Κ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΣ(ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΣ)… αρχή της ολιστικής θεραπείας

Ευ ζην!!!!

Ε, Υ, που δείχνει ισορροπία μεταξύ της:

( Ε )λλειψης και της

(Υ)περβολής …έννοια βαθιά με δύναμη βούλησης και εγκράτειας!!!

ΕΥ ΖΗΝ το τρίπτυχο της Αρμονίας κ του Μέτρου/Σωματικό/Ψυχικό/Πνευματικό.

Και φυσικά να προσθέσουμε σε αυτό , την Λαϊκή μας παράδοση, την Αυλή Πολιτιστική μας Κληρονομιά , τον αυθεντικό Ελληνικό τρόπο ζωής, μαζί και τα τοπικά ποιοτικά μας προϊόντα και σε συνδυασμό με την ελληνική διατροφή κ.τ.λ.

έχεις μια σύγχρονη προσέγγιση στο ευ ζην κ ένα μοναδικό Ελληνικό τρόπο ζωής! Είναι πολύ σημαντικό η Ελλάδα η Χώρα του Eυ ζην με μια σύγχρονη προσέγγιση να καθιερωθεί σε όλους μας ,μέσα και έξω μας και χαίρομαι που σήμερα βρίσκει επιτέλους το πρόσφορο έδαφος για να ευδοκιμησει ο όρος αυτός ξανά, καθώς τον συμπεριέλαβαν και στην επιτροπή Πισσαριδη για το ταμείο ανάκαμψης και μαζί το υποστηρίζουν εξαίρετοι επιχειρηματίες του τουριστικού κόσμου όπως ο κύριος Andreas Andreadis !

Ο covid 19 λειτουργεί ως ο επιταχυντής της ανάγκης για αλλαγη και για νέα αντίληψη.

Είναι απαραίτητο πλέον όλοι μαζί να μην μενουμε στα λόγια αλλά να εργαστούμε για την υλοποίηση μέσα από την αειφορία και την ηθική επιχειρηματικότητα ως βάση και αρχή μας σε όλα!!”

https://www.youtube.com/watch?v=ofRGyphf4Lc

Αφήστε μια απάντηση