Πολιτισμικά Τέχνες και Εικαστικά

Μια γεύση από την Frieze

 

 Δύο από τους συντελεστές της πιο γνωστής foire τέχνης του κόσμου, της Frieze, σε μια τηλεδιάλεξη με το κοινό του Ιδρύματος Θεοχαράκη. O Nathan Clements Gillespie, καλλιτεχνικός Διευθυντής της Frieze Masters, και η Ηλέκτρα Σουτζόγλου, VIP σύμβουλος της Frieze, θα συνομιλήσουν, λίγο πριν την ετήσια version της Frieze το Μάιο στη Νέα Υόρκη, σχετικά με το τι απαιτεί μια διεθνής foire τέχνης, ποιες οι προκλήσεις της χρονιάς που πέρασε, πώς διαμορφώνονται τα fairs εν καιρώ πανδημίας και για πολλά ακόμη θέματα, που άπτονται της σύγχρονης τέχνης.

22 Απριλίου 2021

Πέμπτη, 18:00-20:00

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, δωρεάν, μέσω zoom. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέσω e-mail στο info@thf.gr ή τηλεφωνικώς στο 210-3611206

 

 

Η Ομάδα των Φίλων του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, αποτελούμενη από ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη, προσκαλεί και συσπειρώνει τους φιλότεχνους και φιλόμουσους της αθηναϊκής –και όχι μόνο- κοινωνίας, γύρω από τις πολύπλευρες δραστηριότητες του Ιδρύματος.

Η Ομάδα αυτή, καθώς αναγνωρίζει τη σημαντική αποστολή του Ιδρύματος στην πολιτιστική ζωή της πόλης, συμβάλλει με την Συνδρομή της στην ευόδωση των στόχων του, καθώς το Ίδρυμα Θεοχαράκη συνιστά έναν κοινωφελή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ιδιωτικού χαρακτήρα, που δεν στηρίζεται σε κρατικές επιχορηγήσεις.

Πιο σημαντική, όμως, και από την οικονομική τους συμβολή, είναι η ηθική στήριξη των Φίλων με την ενεργή τους παρουσία στις εκθέσεις, συναυλίες και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που διοργανώνει το Ίδρυμα. Έτσι συνιστούν μια μεγάλη παρέα πολιτισμένων ανθρώπων που ενεργά στηρίζει τον πολιτισμό και τις τέχνες.

 

Οι Φίλοι του Ιδρύματος, που συντονίζονται από μια Οργανωτική Επιτροπή, απολαμβάνουν μια σειρά προνομίων. Ταυτόχρονα, έχουν τη δυνατότητα και τη χαρά της συμμετοχής σε ένα πλούσιο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα (ξεναγήσεις, συναυλίες, ταξίδια, εκδηλώσεις) που διοργανώνεται ειδικά γι’ αυτούς.

Για εγγραφές στο σχήμα των Φίλων, επικοινωνήστε μαζί μας στο email eefthimiadou@thf.gr , ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο https://thf.gr/el/filoi-toy-idrymatos/

 

Αφήστε μια απάντηση