Angels PR Music Promotion

η συγγραφέας και στιχουργός Ευανθία Μάγνη μιλάει στο Hephaestus

Spider music είναι για σένα μόνο δουλειά ή η ζωή σου όλη;

Είναι μια δουλειά, δεν είναι η ζωή μου. Αγαπώ πολύ την Spider και είναι μεγάλο μέρος της ζωής μου και της καθημερινότητας μου, όμως όχι δεν είναι όλη μου η ζωή.

 

Θεωρείς ότι κάτι καρμικό επηρέασε τα μουσικά σου βήματα;

Πιστεύω ότι τα πάντα στην ζωή μας είναι καρμικά, όλα είναι κάπου γραμμένα με κάθε λεπτομέρεια. Εμείς απλά ακολουθούμε αυτό το γραμμένο.

 

«Απών», είναι το νεο σου τραγούδι . Πώς ήταν για σένα αυτή η εμπειρία δημιουργίας του  δίσκου;

Μου έδωσε μεγάλη χαρά αυτό το τραγούδι, η Όλγα Μακρή έγραψε μια υπέροχη μελωδία που ταίριαξε στον στίχο σαν καλοραμμένο γάντι, μετά ο Γιώργος Γιαννικόπουλος έκανε την ενορχήστρωση και έδωσε φτερά στο τραγούδι να ταξιδέψει με την υπέροχη φωνή που ακούμπησε πάνω του ο Βαγγέλης Μακρής, ουσιαστικά ο Βαγγέλης έδωσε ψυχή σε αυτό το τραγούδι.

 

Ωρίμασες καλλιτεχνικά και προσωπικά;

Καθημερινά ωριμάζουμε ως άτομα, ως προσωπικότητες και ως καλλιτέχνες , δεν μένουμε στάσιμοι, η ίδια η ζωή μας ωριμάζει.

 

Βιβλίο και τραγούδι συνδυάζονται εύκολα στο μυαλό σου;

Καθόλου εύκολα, το βιβλίο μου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης, πολλά λόγια πολλές σελίδες ολοκληρωμένη ιστορία, ο στίχος το τραγούδι πρέπει να πει μια ιστορία σε λίγες λέξεις ….

Τί κάνεις λίγα λεπτά πριν γράψεις κάτι στο χαρτί;

Δεν λέω τώρα θα γράψω και ξεκινάω… ποτέ δεν μου έχει τύχει αυτό και όταν το προσπάθησα δεν δούλεψε, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ επειδή πρέπει να γράψω . Όταν γράφω έρχεται μόνο του, μπορεί να πίνω καφέ να τρώω να είμαι κάπου έξω η να οδηγώ, έρχεται η σκέψη η ιδέα κρατώ σημείωση στο μυαλό μου το σκέφτομαι ξανά και ξανά και μετά από λίγο τα δάχτυλα μου αρχίζουν να τρέχουν σε ένα πληκτρολόγιο… έχει τύχει να γράψω πάνω σε ένα πακέτο από τσιγάρα η σε μια χαρτοπετσέτα δυο λέξεις για να μην ξεχάσω τι είχα σκεφτεί… τελευταία στέλνω και sms στον εαυτό μου με δυο τρεις λέξεις για να το δω αργότερα να μην ξεχάσω μια ιδέα…  δεν είμαι οργανωτική καθόλου. Όλη μέρα σκέφτομαι, το μυαλό μου δεν σταματά ποτέ πάντα είναι γεμάτο και τρέχει από το ένα στο άλλο . Αλλά αν με ρωτάς τι κάνω το λεπτό ακριβώς πριν κάτσω να γράψω;  Παίρνω βαθιά ανάσα.

 

Οι σπουδές σου  σε έκαναν να σκεφτείς ότι ίσως να θες να ακολουθήσεις έναν άλλο δρόμο;

Φυσικά δεν είχαν καμία σχέση με την συγγραφή και ούτε καν φανταζόμουν ότι θα το ακολουθούσα επαγγελματικά . Αρχικά η ενασχόληση μου δεν είχε καμία σχέση με αυτό που κάνω τώρα όμως αν εξαιρέσουμε την συγγραφή και την στιχουργία , στο θέμα της Spider Music με βοηθάει το background των σπουδών μου να διευθύνω μια υγιή επιχείρηση .

 

 

Κοιτώντας τον εαυτό σου πίσω, στα πρώτα σου βήματα, πώς νιώθεις για σένα;

Τί συμβουλή θα σου έδινες;

Υποθέτω εννοείς τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα και θα σου απαντήσω ότι επειδή καθημερινά πάμε ένα βήμα πιο κάτω δεν έχω κοιτάξει ακόμη πίσω για να κάνω τον απολογισμό.

 

 

Θα πειραματιζόσουν και με άλλα είδη μουσικής ή θεωρείς ότι είσαι εκεί που ανήκεις;

Φυσικά θα πειραματιζόμουν με οτιδήποτε ηχεί καλά στα αυτιά μου. Μου αρέσουν τα πειράματα και είμαι του ρίσκου.

 

 

Θα θέλαμε να μας πεις λίγα λόγια για τους συνεργάτες σου και που μπορούμε να δούμε προσεχώς τη δουλειά τους live!

Οι καλλιτέχνες που κυκλοφορούν δουλειές τους από την εταιρία μας είναι στο επίσημο κανάλι της Spider Music στο Youtube

https://www.youtube.com/c/SpiderMusiclbl

 

Αφήστε μια απάντηση